Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Priklanim se k tomu ze ten tip je prestrelenej,,, mel jsem kytky na kterych bylo 150,,, a je fakt ze to vypada uplne jinak.. kazdopadne ten flame mi prijde trosku zbtecnej... tenhle grow je odjetej clkem slusne,, na e ice trosku mocoskubany ae jinak o neni nejhorsi tady jsou na vine jasne geny....
36: tos mě dostal jestli jsem už někdy něco dojel jo něco jsem už dojel... rozhodně dost na to abych dokázal odhadnout kolik bude na mých kytkách !
Uvědom si prosím základní geometrickej fakt : 55x55x80 - cm - to je prostor kterej zabírají palice jedné kytky - kvádr! To neměla ani zdaleka žádná z kytek co mi předhazuješ. Jasný nejsou tam klasický vrcholovky, ale to je jenom tím že je to jiná genetika. Ber v úvahu že u jiných genetik sou pod 80ti cm horních palic už jen shluky listů bez náznaků palic, já mán pěkný paličky až dolů!
tomas25: to je taky dost mimo...
a mezi nama nemám náhodou na střih pozvat nezávislýho svědka? abyste mi pak vůbec věřili
Původní příspěvek od EricCartman
Uvědom si prosím základní geometrickej fakt : 55x55x80 - cm - to je prostor kterej zabírají palice jedné kytky - kvádr!
mno, ty si zase prosimtě uvědom jeden základní reálnej fakt....ten tuj kvádr 55*55*80 - Ano je to kvádr, ale celý kytky, né prostou kterej zabíraj palice, ale prostor, kterej zabírá kytka! na který, když ty palice nejsou, tak je uplně jedno jak velkej kvádr zabírá...a to je podle mě tvuj případ....(ukážu ti dvoumetrový košťata, na kterejch bys nenašel ani 20g a kde je teď ten tvuj geometrickej fakt?)
ale dlouho nebyla aktualizace, proto sem psal, že doufam že to nakyne jako prase, ať tě nemam za KOMIKA i když to s tou geometjí je zase perla....
Prostě ber jako fakt že tendhle model mám už dlouho, vyjel jsem ho dost kytek jak v hlíně tak i v hydru, vím jak se pohybuje s výnosem a jaký má vlastnosti, proto jsem todhle kolo nastavil jak jsem ho nastavil (vysoký kytky, protrhaný, palice až dolů)
Jsem přesvědčenej že se to povedlo, palic je tam dost a se solidní dávkou podložené jistoty vidím výsledek tak jak jsem už zmínil.
sorry za ten flame ale jen připomenu že tohle už jsem říkal na začátku že 150g na kytce je celkem velký sousto . .
PS ne shaoline perla je cituji " já mán pěkný paličky až dolů!" no nevím když za hovno stojí i ty na hoře . . . .
sory ale možná to na těch fotkách nevynikne . .ale všechny ušklebky pochybovaču ukončí kupa fotek focených nez sody z bleskem tak viniknou všechny palice . .
no hate by great
"ROZKOPEJ TĚLO HLAVA UPADNE!!" THAISKÉ PŘÍSLOVÍ......
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
to sem se zas nasmal, jestli rika ze to jede 75 tak to mozna neco jeste udela, sou takovy co zacnou nejvic valit az v posledni etape.. taky mi pride ze si moh lip vyuzit prostor a 160g jo, ale ze dvou.. tot muj nazor.
ps priste bych sahnul po jinejch genech, moc dlouho na kvetu a podle fotek ne az takova bomba..
No s tou gramáží bych to tady nevidel tak růžove,ale je to samo dany modelem,jinak je to zmaknuty precizne a jiná genetika by znamenala kurevsky vetší nárust gramaže.
Na druhou stranu pálky vypadaj zajímave a určite to bude i dobře fungovat,tak no stres.At se daří
ještě se nedá nic zatracovat,chtělo by to nějaký fotky,fotky každýho modelu,každý kytky zvlášt kdyby to šlo prostě celou kytku vyfotit,a dát k tomu,třebas metr,věřim že tyhle pličky co tam sou musej bejt tvrdý jak šutr,tudíž i těžký sem zvědavej mno
Pohoda, pálky vypadají že budou šmakovat, a taky ne nadarmo se říka kvantita na úkor kvality tkže si myslím že budeš spokojený. Ten bloombastic si mohl začít používat dříve imho, příště to vyzkoušej nic tím nezkazíš. Peace. Dude.
Macho: díky - na og máš odpověď na to máchání kořenů...
Bambuca: fotí se to debilně, ale budu ještě házet další fotky
SDZ: příště s tím začnu o chvíli dřív to je pravda, ale bez stiimulátoru nebyly - dostávaly atami kvěťák
Teď jsem si všiml že 36tka je fuč!
Nevíte někdo proč?
Mějte se pěkně, díky všem za k+
EDIT: poznámky k pěstu
už skoro před týdnem jsem musel nasadit podpůrnou síť i na druhý polovině, protože to začalo solidně kolabovat, dojíždí to celkem pěkně, malý g13/haze sice budou slabší, ale zdaleka ne tak aby mě to naštvalo, v hlíně předváděly lepší výkony.
EC tlačím dolů, dolívám vodu z odvlhčovače, momentálně jsem na 1,4.
příště nasadím nějakou indiku, todhle kolo bylo víceméně testovací. Všimli jste si jak moc to narostlo? A to po přepnutí dostaly rovnou čistý květový hnojiva, žádný přechodový polorůstový... Ještě že tak - by se mi tam nakonec taky nemusely vlézt
maximálně koupit širokej objektiv na foťák... není tam prostor odkud to fotit.
Celkově: Výběr genetiky nebyl asi moc vydařenej co se týče vizuálního hlediska, věřím ale že mi to vynahradí kvalitou. Příště dám něco trochu víc zaručenýho od místních matkařů. Systém fungoval dobře, místa na který se propříště zaměřím jsou trysky a filtrace. Stejně už zase vymýšlím novej systém...
Je to ebb v truhlících s trochu zajímavějším ovládáním a technikou.
Myslím že to bude ve finále jednodušší než známý podobný systémy a bude to o trochu líp fungovat.
Zatím to vymýšlím, až to bude, zase ukážu.