Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Moje slova, konopi se stava moderni drogou a moc moc mladych "huli" modernim spusobem. Ja hulim prevazne sam nebo s dobrym jednim pritelem a pohoda. Hulim abych se dostal do me duchovni nalady. Abych videl veci jinym pohledem, abych mohl premyslet intenzivneji a jinym spusobem.. a samozrejme aby byla pohoda a dobra nalada, laska, mir.... JAH
Hulím kvuli tomu, jak můžu zkouřený rozvádět myšlenky do široko rozvětvených souvislostí. Dám špeka/fajku/sklo někde sednu s kámošema a rozjedem diskusi... Nebo vnímání času: Jedu v trajflu a udivený a plný zájmu můžu pozorovat okolí... PEACE!
Velmi casto myslim na hulenie.
Staci,ze vydim na zemi zapalku a pomyslim si,ze by sa s nou dal zapalit joint - akokeby jedna polovica mozgu myslela len na hulenie a normalne pracuje len ta druha,lenze to je malo,tak HULIM.
No jde taky u takovy ten obrad kdy se banda sejde a postavi se do kruhu a proste sklo koluje a ja si nedokazu predtavi ze bych stal nekde bokem a ten ritual vynechal...
Je to proste cooool prijdes na veci(hlavne o lidech) ktere (by) ti nikdy nedosli a proste si to uvedomis a pokud si to zapomatujes uvidis ze se ti to jen nezdalo ale ze to tak je a divis se ze jste to mohli prehlidnout....Je to proste masakr nemusim snad nikomu popisovat co z uplne nudne veci dokaze ganja udela, tak i proto..
Pro mě je to takový každodenní uvolnění-když vím že už mě nic důležitýho nečeká a můžu si jenom tak sedět,ležet, nebo provozovat jakoukoliv jinou činnost a přemýšlet nad věcma nad kterejma bych se třeba ani nikdy nepozastavil-je to prostě KAŽDODENNÍ RELAX
hulim proto, ze sem si proste tuhle nasi rostlinku zamiloval...po vsech strankach me tato rostlina okouzluje...pesteni... sranda s kamosi... relax u hudby... kreativnost pri psani....jinci pohled na lidicky okolo...vsimani si malickosti.... ...
myslim ze kazdy zasveceny vi o cem je rec...
peace
je to nejlepsi pocit uvolneni a pohody zmenilo to sice muj pohled na okoli, ale jedine k lepsimu, napr. co hulim prestal sem chlastat, takze jednoznacne roll it up smoke it up
gizmo "Jakmile příjde den,kdy nic nemám,tak sem zpruzenej na všechno a na každýho,nic mě nebaví dělat,nemůžu vůbec spát a můžu se zbláznit,když vidím někoho hulit-tohle je bohužel závislost,ale mě to nevadí,protože je to vlastně docela dobrá závislost ne?" v jedne vete rikas jak je to spatny ze ses zavislel nasranej apodobne a zaroven rikas jak je to dobra zavislost.
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead
hulim...hulim...hulim...jenom nekdy hulim...budou dny kdy budu hulit...kazdej den...vysmatej....a hlavne si na necem ulitnout a nenechat ten stav ulitnout jen cumenim do stropu....dobry stavy ty omamny latky...jinej svet, kterej vola po prozkoumani.....odlisovat stavy...pochopit ty stavy a nechat se v nich unaset....asi si dam brzo brkooo......
Hulim už dlouho, vymatlává to,to jo, poznávam to na sobě a vidim to na lidech se kterejma trávim dny...ale ty dny s ganjou sou děsně krásný...Třeba teď sem šla od starýho domu a bylo zatažíno...hodilo to na mě takovou chmurnou náladu...ale pak zničeho nic vylezlo sluníčko a ve mě se rozlil takovej krásnej pocit...Dokážu se radovat i z děsnejch blbyn-pro někoho-,potkam se přitom se skvělejma lidma, zbližuje to,krásně se mi kreslí, a když nejsem in high tak myslim na ganju, kreslim motivy kde je hlavní ganja...A když si zahulim tak dokážeme s lidma probrat takovejch věcí, a dostanem se khustejm závěrum, který by mě jinak nenapadli, ale fakt to je logický...Bez ganji bych ze života neměla asi ty zprávný prožitky,pocity...A díky ní mam i zájem o přírodu-pěstuju, snažim se chránit životní prostředí, a celkově sem taková humánější(je.li to to správný slovo),prostě mam radši lidi, víc si jich vážim, hlavně svejch blízkejch..Krásně se s ní relaxuje...Třeba se s mužíkem jentak válíme, nic neřikáme, ale vim že je mu dobře,že ho to baví...A taky si myslim že se líp odhadujou lidi-vžiju se do nich a vodhalim jejich případný nekalí umysli...Taky to má svý mínusy-špatná nebo horší pameť,schízy,takový to seru na to, nějak to dopadne...Ale těch mínusů je každopádně míň...Stojí to za to,prostě bez ganji nemůžu existovat...A to že si o nás naše okolí myslí že sme banda vyhulenejch hovad, co beztak skončej na heráku, a že sme ztracený existence, a že žijem jenom proto aby sme si sehnali další "dávku",je mi úúúúúppppllllnnněěěě jedno...Ať si pohulej taky,možná že by na tom světě bylo míň nenávisti, zrady,válek a podobnejch výdobytků moderního a spořádanýho člověka.... víc lásky lidskosti a zábavy...Celkově je ten svět celej chmurnej, úplně na píču...To abych se bála jít i nakoupit, nevim kdo mě zabije, kde vybucne bomba....Je to takovej muj únik od tý tvrdý a podělaný reality(kromě lsd a houbiček)...PEACE FOR ALL
Původní příspěvek od herb,mrs. herb Hulim už dlouho, vymatlává to,to jo, poznávam to na sobě a vidim to na lidech se kterejma trávim dny...ale ty dny s ganjou sou děsně krásný...Třeba teď sem šla od starýho domu a bylo zatažíno...hodilo to na mě takovou chmurnou náladu...ale pak zničeho nic vylezlo sluníčko a ve mě se rozlil takovej krásnej pocit...Dokážu se radovat i z děsnejch blbyn-pro někoho-,potkam se přitom se skvělejma lidma, zbližuje to,krásně se mi kreslí, a když nejsem in high tak myslim na ganju, kreslim motivy kde je hlavní ganja...A když si zahulim tak dokážeme s lidma probrat takovejch věcí, a dostanem se khustejm závěrum, který by mě jinak nenapadli, ale fakt to je logický...Bez ganji bych ze života neměla asi ty zprávný prožitky,pocity...A díky ní mam i zájem o přírodu-pěstuju, snažim se chránit životní prostředí, a celkově sem taková humánější(je.li to to správný slovo),prostě mam radši lidi, víc si jich vážim, hlavně svejch blízkejch..Krásně se s ní relaxuje...Třeba se s mužíkem jentak válíme, nic neřikáme, ale vim že je mu dobře,že ho to baví...A taky si myslim že se líp odhadujou lidi-vžiju se do nich a vodhalim jejich případný nekalí umysli...Taky to má svý mínusy-špatná nebo horší pameť,schízy,takový to seru na to, nějak to dopadne...Ale těch mínusů je každopádně míň...Stojí to za to,prostě bez ganji nemůžu existovat...A to že si o nás naše okolí myslí že sme banda vyhulenejch hovad, co beztak skončej na heráku, a že sme ztracený existence, a že žijem jenom proto aby sme si sehnali další "dávku",je mi úúúúúppppllllnnněěěě jedno...Ať si pohulej taky,možná že by na tom světě bylo míň nenávisti, zrady,válek a podobnejch výdobytků moderního a spořádanýho člověka.... víc lásky lidskosti a zábavy...Celkově je ten svět celej chmurnej, úplně na píču...To abych se bála jít i nakoupit, nevim kdo mě zabije, kde vybucne bomba....Je to takovej muj únik od tý tvrdý a podělaný reality(kromě lsd a houbiček)...PEACE FOR ALL
herb,mrs. herb "Stojí to za to,prostě bez ganji nemůžu existovat...A to že si o nás naše okolí myslí že sme banda vyhulenejch hovad, co beztak skončej na heráku, a že sme ztracený existence, a že žijem jenom proto aby sme si sehnali další "dávku" "jo ale ocividne ti lidi maji pravdu mozna az na ten herak...
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead