Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dneska slavim 50. den! Uz se to zacina blizit ke konci. Snad se nic nepo*ere.
Teplota den do 26°C noc 21°C
Vlhkost je porad vysoka 41-53%
HurricaneGeorge: Moc diky za doporuceni. Prijde mi to logicky vysvetleny, takze listy strihat nebudu. Dneska (50.) jsem to zalil vodou ph 6,1 uz jen s pridavkem GS (1ml/l) + pridani kyseliny fosforecny na snizeni ph.
Ted se jen zeptam, kdy zacit s uplnym (cistym) proplachovanim?
Muj odkad je, ze to sklidim cca v 65. dnu. - dva dny tma, - 10-14 dni proplach, to uz bych nemel pridavat do zalivky zadny GS a jen upravovat ph.
Od 53. dne zalevam pouze vodou s ph 5,8 (ph upraveno kys. fosforecnou). Zalejvam kazdy dva dny: 0,8-1 litr ke kazdy kytce. Listy jsem nestrihal, cekam az zacnou zloutnout a opadavat, ale zatim se jim moc nechce. Chtel bych to nechat do cca 65. dne kvetu a pak to pokosit. Uz se tesim na vysledek. Vlhkost je porad 45-50%; teplota: 25°C den 21°C noc.
Uz zalivam jen odstatou vodou, ph neupravuju. 60. den jsem ostrihal vsechny vetsi listy, celkove to necham kvest do 65. dne, pak dva dny tma a kosa. Vypada to dobre, uz jsem i ochutnal a muzu rict, ze je to masakr. Urcite napisu vic az toho zhulim vetsi mnozstvi.