Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja zatial kupene VooDoo feminised a prave sadim seeds lowryder a po kontrolovanom opeleni v skrini ho chcem vysadit aj out cez najteplejsie mesiace nech vidim co dokaze von.A dnes ku tomu pribudli fajnotky od Mandala seeds a to Mandala 1 a novinka 8 miles high....na tu som veeelmi zvedavy
po jiz dvouletych spatnych zkusenostech s pestenim ze semen (na prd model ) jsem se rozhodl, ze v 2k9 zasadim ze sniclu. Uz me neba vztekat se se samcema, cely leto se na neco tesit a pak sklidit 70, co chutna mizerne a ani to neda stav...
A moje pokorna prosba na rok 2009 na vas zni: nemel byste, az prijde cas, nekdo 3-4 rizky k zasazeni ven? Muzem se vyrovnat treba v naturaliich. Moc by mi to bodlo, protoze seminka letos sazet nechci... Kdyztak PM...
Někteří praví: "Radost je větší než žal," kdežto jiní tvrdí: "Nikoli, větší je žal."
Leč pravím vám, radost a žal jsou neoddělitelné. Přicházejí vždy společně, a pokud zasedne k vašemu stolu samotná radost či samotný žal, pak nezapomínejte, že ten druhý spí na vašem loži.
ja na rok 09 planujem durban poison a early misty od nirvany....ale s tym durbanom si to este rozmyslim lebo som pocul ze to chce VELMI vela svetla a neviem ci mam vhodne miesto....ale skusit mozem planujem to v skleniku organicky alebo niekde pri lese
ja mam zatial semena no name z tohto roku, potom nebulu od clena octobra,ktoremu sa chcem podakovat. a planujem ist nejak na jar do viedne pravdepodobne bud pre durga matu (Paradise seeds) alebo highway delight (High quality seeds), s ktorou som mal tento rok dobru skusenost, hoci rast bol trochu horsi ale to bola moja chyba.a este nieco urcite pomenim s kamaratmi.
tak ja bych se chtěl zeptat jestli tyhle semínka nejsou trochu malá mi připadají trochu menši aale tak posuďte vy... sice to je trochu OT ale nechce se mi zakladat nove tema dík za pochopení
Původní příspěvek od stalin tak ja bych se chtěl zeptat jestli tyhle semínka nejsou trochu malá mi připadají trochu menši aale tak posuďte vy... sice to je trochu OT ale nechce se mi zakladat nove tema dík za pochopení
Podle mě záleží co je uvnitř a ne na velikosti.A vypadaj v pohodě, nevidim problém. Určitě je nevyhazuj
Původní příspěvek od stalin tak ja bych se chtěl zeptat jestli tyhle semínka nejsou trochu malá mi připadají trochu menši aale tak posuďte vy... sice to je trochu OT ale nechce se mi zakladat nove tema dík za pochopení
uplne normalni jemena nechapu co koumes cannabis neni fazole
normalne semena. skor by som povedal ze su absolutne dozrete. ja soom sadil femina semena a jedno vyzeralo ako nedonosene . a co sa chystam na sezonu 2009? to si necham pre seba
cafte
tak ja som na tento rok zohnal par modelov od clenov G, tento rok nejdem kupovat nic so seedbank uvidim ako to pojde s tymito semenami
White Widov ( od kamosa )
Mandala 1 ( clen misa )
KC 36 ( clen Dirty )
no name ( clen Kouba )
no name ( clen !ZAU! )
Safari mix a jeho krizenec ( moje z minuleho roka )
Ja chcem 5x fem. Hollands Hope od DP, 5x reg. Durban Poison (nikdy naň nezabudnem - tie obrovské palice a jedinečná vôňa) a ešte asi AMS alebo The Church od GH. Ak ostanú peniaze tak ešte niečo od K.C. A Durban chcem zato regular aby som mohol prcať HH a iné. Durbanom nepokazím nič... A ešte som zabudol - mám pár semien Early Girl x Shaman a ešte tuším Rox x Khola, tak skúsim asi aj tie.
Nech už je jaaar!
Każdy zna granice swej wytrzymałości
Sokół, Deszczu Strugi, Realista weź posłuchaj tych gości
nie wymądrzeń - życiowych mądrości i uszanuj, nie dość ci?
Pamiętaj zgredziu...
Sewaa groweri, rozmyslam co k tej buducej sezone objednat a to medzi: Northern LightxShiva , Shiva , alebo White Widow (vsetko od Nirvany) .. co je lepsia volba pre pestovanie vonku?? Mate snimi aj nejaku osobnu skusenost?.... Vopred Dík za rady...