Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No můj názor je,že je to docela nezralý..nechal bych to ještě 2 tejdny(přibližně,nevim jak rychle to jede) ale to počasí není moc ideální tak hlídej plíseň..mír s tebou
Mezi tím, co jsem nedostal žádnou odpověď jsem si sice něco načetl, ale stejně bych se rád zeptal, jestli byste ho ještě nechali venku, nebo ne. To počasí je fakt pruda. Nejsem žádný velký pěstitel, ale tenhle skaňour se fakt poved :-)
jojo, dneska jsem ji vytrhnul, omyl kořeny vodou a suším ji na chladném, suchém, místě téměř bez světla. Jak dlouho bych ji tam měl nechat schnout? Co pak, do sklenic, větrat a hlídat plíseň?
Jak tak koukam na moji zahradku a je tam par kyti ktery by si uz zaslouzily skosit,ale je furt hnusny pocasi, z toho vyplyva otazka,na kterou sem na groweru nenasel odpoved- ? Mam sklidit ted,ackoliv je hnusne (ale momentalne neprsi) a nebo mam pockat este treba par dni nez bude aspon den svitit slunicko? nevim jak to ovlivni tvorbu pryskyrice.