Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar v roce 2011 jsem jel Speacial Queen outdoor a je to opravdu hodně muziky za hodně málo peněz, všechny rostliny byli indentické, nános pryskyřice obrovksý, hodně větvící
..ted ji jedu indoor pod cfl (30den květu) a opět mě ta odrůda nezklamala..
našel sem foto SQ z roku 2011, tušim asi měsíc před kosou -- pro zvednutí nálady )
Milan.Greg: To nemusí byz chybou producenta, ale maloobchodnika. Když jsem v některých seedbankaxh viděl jak skladuji.. Léto, parno a baleni ve výkladní skrini - Španělsko. Kdo neuklada do lednice, skodi nejen pestiteluv, ale i výrobcům. Takové preprazene semeno je dobry leda jako sypani na domácí pecivo nebo na konopnou kasi
"Breed the best, and forget the rest" - Luther Burbank
Od RSQ sem mel Fruit Spirit,kliceni perfekt ,kyticky vsechny ok ,doba kveteni 10 tydnu ,slusnej vynos ,a nejlepsi byla ta chut-neco mezi sladkym pomerancem citrusem grepem ,no proste parada + zhulenost perfekt ,celkem silny zmastovadlo.
A ted od nich jedu Blue Mystic 10/10 vykliceno,1 mrzak tak sme ho vyhodil,kytky sou pekny celkem se vetvej,vonej po boruvkach a zvykacce :-) zbya mesic do konce tak sem zvedav ale urcite to bude stat za to.
Dle me RQS pomer cena/kvalita jedna z nejlepsich seedbank ,doporucuji.
Pekna klicivost ,silny kytky,ani jeden hermak.
od rqs jsem měl special queen a special kush, klíčivost 100% kytky super nenáročný jediná nevýhoda bylo pozdní dozrávání u mě konec října a ještě by snesly dýl
cus tak tohle je dalsi Spanelska banka ktera ma zajimavy model a nikde na G ani slovo o nem a to je HONEY CREAM fast version...nejel nekdo venku? zajima me hlavne vynos a kvalita kouře jestli nekdo vi tak K+ za info....dik
Původní příspěvek od tominus 333 cus tak tohle je dalsi Spanelska banka ktera ma zajimavy model a nikde na G ani slovo o nem a to je HONEY CREAM fast version...nejel nekdo venku? zajima me hlavne vynos a kvalita kouře jestli nekdo vi tak K+ za info....dik
Ja som mal Candy Kush Express fast version ale zrovna fast teda nebol, sklizen okolo 23.10
todle nekteri pisou i o sweet seeds fast verzich ze jim dozravajou jako normalni kytky ale ja sem byl teda spokojenej poison a s.a.d. dojely vsecky do konce zari v zemi i kvetinacich...prave proto me na pristi rok zajimaji i fast verze od Royalu...sklizen 23.10 fakt neni fast no
Dobry den, rad bych se zeptal na hodnoceni seedbanky ROYAL QEEN SEED. Objednavka mi bez problemu prisla, ale spis by mne zajimalo, co rikate na kvalitu semen a jejich odrudy. Loni jsem mel semena od dutch passion a hodnotil bych jako lepsi prumer. Od RQS jsem objednaval poprvni, same autoflowers..... Tak uvidim, ale rad bych si precetl vase nazory.... dik
Ok. Dekuji za odpovedi. Jen by mne zajimalo jeste k posledni odpovedi jake jsou vlastne nekomercni seedbanky? A taky kterou seed banku hodnotite jako no.1 co se tyce kvalitou semen a odrud....
Kamarad mi rikal ze dobre modely ma K.C Brain....
Zdar loni jsem jel od nich auto NL a byl jsem spokojen..Jako seedbanku no.1 nemám..Odjel jsem dost a nikdy jsem nenarazil na nějakou špatnou zkušenost..Myslim,že budeš spokojen..
Ta nekomerční banka by mě taky zajímala.. :-)
Já měl minulej rok Amesia Haze od RQS a super. Ceny celkem v pohodě, klíčivost výborná. Letos od nich venku pojedu Critical, Critical Kush a NL auto. Další super věc je, že k objednávkám dávají semínka zdarma navíc.
Nekomerčné banky? Napr OceanGrownSeeds - jeden člen tu ide myslím Obiwan OG od nich. Ďalšie čo ma napadajú - Cannarado Genetics, prípadne Swampboys Seeds či SymbioticGenetics
OGS majú len dva oficiálne distribučné kanály - pre USA je to lumberjackseedsource (heslo je timber) a medzinárodnú distribúciu robí safedelajungla
Čo viem cannnarado predáva aj napriamo ale neviem ako je to s poslaním do Európy.
Ostatné a aj iné zaujímavé menej komerčné seedbanky zamerané skôr na kvalitu ako kvantitu nájdeš napr na neptuneseedbank či seedsofhorror, a im podobných “privat” seedbank, ktoré predávajú tieto limitované selectované crossy zaujímavých modelov. Myslím že medzi kvalitné patria aj TGA Subcool, alebo napríklad aj Jinxproof. Toto všetko sú breederi z USA. Niekoľko kvalitných ich mame aj v Europe no neprezentujú sa takto oficiálne. Silná základňa je v UK, Španielsku, či Holandsku.
Zdarec lidi. Takze seedbanku RQS zatim hodnotim jako hodne doreé...
7 ze 7dmi je venku a majín se cile k svetu...... Kazdopadne jsem zvedavy na vysledek....