Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mel jsem tady dotaz jestli fishmix pouzivam i na postrik rostlin tak to napisu sem kdyby to nahodou zajimalo vice lidi.Vzhledem kvuli jeho ne moc prijemnemu zapachu jsem ho na postrik zatim nezkousel a pridaval pouze ze zalivky.Ale co jsem se tak docetl mnoho groweru ho s uspechem pouziva i na postrik.Ja v dobe kdy byl postrik potreba(faze rustu) Mel k dispozici phytamin od plagronu tak jsem ho parkrat pouzil-nevidel jsem vsak zasadni rozdil.V pristim kole hodlam v rustu zkusit postrikovat tim fishmixem a uvidime jestli to bude znatelne.
Jinak mam v planu kosit 60.den kvetu..Zajimaly by me vase nazory jestli spis nechat dyl nebo min.lupu bohuzel nemam
čau
no moc pěkně ti to dozrálo..
a k tomu fishmixu,to byl myslím můj dotaz vid... ja ho používá pořád a nevím jak mam poznat rozdíl....je pravdou že to nehorázně smrdí ale řek bych že to kytičkám dělá moc dobře....no uvidíš sám..
tak pěstu zdar K+letí