Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jo a na růst sem otočil stíndilo o 90stupňů snad to bude leší uvidíme a taky mám nejenom já v tomhle počasí problémy s teplotou ve skříni až 32stupňů mimo skrin 30a vejš tudíž nemám jak tam hnat chladnej vzduch... a proto se všemožně snažím udržet aspoň nějakou vlhkost...je to trošku marnej boj musim mít všechny ventilatory zapnutý kuli teplotě ale zase mě to bere vlhkost která je nromal v mistnosti 30%a já to nějak dávám kolem 60% dost pomahaji parnicky viz foto...
Jinak nez v noci nesvitim, v noci svitim od zacatku pesteni, mam nocni proud, akorat kdyz jedes 18/6 tak to stejnak jede pres den, ja osobne mam kytky na noc od 12h do 18h pak je pro ne den a stejnak je i v noci teplo jak v p...je to trochu marny boj :-D
To je,ja se s tim taky pral,dam si voraz a v pulce zari se na to vrhnu fplny palbe s produkty canna a 250w sodu s tubou,diamantofkou a 6 ruznejch modelu na selekci dalsiho roundu.Takovej fun test round,ale uz ted mi to zacina chybet,ta pece
Myslim si ze je rozumejsi je dat nekomu kdo se o ne postara, ja nemam ani moznost na rychlo to dat ven...na chate to nejde no to je jedno...v boxu mam bez zvlhcovacky 35stupnu a kdyz tam byla tak vetsinou 32- 33 kytky ti spravne fungujou max do 29stupnu ideal 26pres den, neudrzim tam ani poradnou vlhkost na ukor ofuku atd...tak sem je mel nechat do 14dni zemrit , radsi sem to dal nekomu kdo ma moznost to snad dojet na klidek...zabělost to nebude, pěkný moc pěkný řízky a vše potřebné k pěstování...akorát to počasí, v září až bude chladneji to rozjedu a budu vedet ze nebudu kytky stresovat atd atd atd