Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
+- 70 gé.Takze Kacko leti Frankensteinovi...Cuz a v zari se tu zas sejdem, tentokrate 250 soda s tubou,produkty canna a 6x jina genetika od dutch passion.Tak Growu zdar a at to je s tema teplotama lepci!
Jinac k tomu smoke-reportu.Nebula ma ten hlinovy nadech ktery vam dela problem podrzet v plicich,na druhou stranu chutovky a vonavky co sem ted posledni dobou dostal do ruk, me ani zdaleka neodpali tak jako nebula.Je to 2-3 hodiny jasneho stoned,vune korenena az slamova-nic moc,ale kdo si zakouri je spokojenej.Palice jsou stredne tvrdy,ale zaroven lehky.Bhang co jsem z toho uvaril mel zdrcujici nasledky-dokazalo to ze trech lidi ucinit zombies neschopneho slova.hasis ktery sem protlacil butanovou metodu mi zpusobil stav,kdy sem se strasne spotil a dostal holotropa az na mars.a musel sem si tak na 10min sednout,takze sem zbytek poslal do sveta,protoze ryzi stoned nejni nic pro me,ja radsi euphory high,tak mi kdyztak doporucte nakou sqelou genetiku.Secteno a podtrzeno,model me moc neprekvapil ani nenadchl,vysledek nedopadl podle mych predstav,ale co by mohlo poprve dopadnout podle ocekavani.Pristi kolo budu experimentovat s genetikama,jejich adaptabilnost a rozmanitost vetveni.Zacnu LST(Low Stress Training-ICmag recept)