Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pure: Jj, to by byl super model A ano, zvýšil jsem EC, kytkám se daří a pokud nejsou spálené nebo plesnivé kořeny, a nedostihne mě plíseň, tak to bude myslím i dobrý výsledek
matko291: No tak co čekat od odvlhčovače za 250kč... Třeba ho tam dám až budu sušit, to uzavřu všechny okna, odtah bude naplno a dám tam ten Ceresit...
Tak ještě přídávám nějaké fotky. Dnes sem udělal asi poslední postřik - 200ml vody a 1g Kuprikolu jako takovou prevenci. Možná ještě za pár dní dám Phytamin, ale to by asi Kuprikol ztrácel účinnost. Takže tak.. Vlhkost pořád stejná 65% průměr...
Jo a všiml jsem si, že některé listy jsou sice nažloutlé a usychají hodně okraje, ale zároveň jsem i zaregistroval, že některé lístky jsou spálené (asi 2mm konce listu) - pohoda, pro mě znak, že už mají jídla akorát...
1. Vrcholovka druhé kytky
2. Sice nejmíň rozvětvená kytka, ale nejpevnější
3.-5. Žluté listy moc netrhám, aby si z nich kytka vzala, když už nejsou schopné fotosyntézy, všechny zbývající látky. Ale v reálu je to ok...
s tim Ec cos daval nemuzes mit spalene koreny..., kokos je oproti hline hodne vzdusny..., plisne na korenech bych se taky nebal, uz by se to asi projevilo na kytkach, ze neprijimaji ziviny..., v klidecku
nepises v kterem to mas tydnu, treti? (aha uz jsem to nasel), těpic.)
Tak konečně se mi podařilo snížit vlhkost na 55%. A to díky zavření jednoho okna, a druhé - na fotu, slouží jako odtah. Takže sice nemám ve skříni čerstvý vzduch z venku, ale alespoň jsem omezil "tahání" vlhkosti. Teď jsem ještě zapnul topení, protože je na půdě pouze 20,5°C. Vytopím na 22-23°C a vlhkost bude pod 50%. Na finále - posledních 14 dnů to pak zkusím poštelovat ještě líp a dopřát kytkám pod 40% vlhkosti. Větrat budu nárazově, třeba dvakrát za týden - a nebo každý den, když bude venku krásně a nebude chcat.
Jedna věc, která mě celkem trápí je, že za dva dny po zalití 6-7dcl vody jen polovička kytek toto množství vypije - popř jde vidět, že můžu zalívat znova. U druhé polovičky - malé kytky, nenafukují se jim moc palice, voda zůstává "nevypitá". Takže dnes jsem zalil tyto malé jen 2-3dcl oproti 6-7dcl u velkých kytek. Za dva dny by měly být nastejno. Ale i tak mě to štve, že se všem nedaří stejně dobře...
1. No můžete se mrknout jak to u mě vypadá Koberec je už usušený, ale nechám ho tam, dokud nedojede round. Další koberce jsou ve vedlejší místnosti.
Teplota: 24°C, u vrcholků 28°C
Teplota noc: 20°C
Vlhkost: Tak zase 60%....
PH 6,1
EC 1,5
Tak paličky se začínají ukazovat a možná i nafukovat - pomalým tempem. Na některých listech jsem si všiml, že nesou známky přehnojení, ale myslím, že se s tím kytky poperou... Taky začínají pěkně vonět - To miluju.... Jinak co bych ještě dodal? Snad jen, že nevím, jestli mám ještě jednou aplikovat Kuprikol?...
Fotky jsou celkem v dobré velikosti, můžete zvětšit.
1. hodně obsypané
2. paličky
3. to bude palice...
4. toto je jedna! kytka
5. palička - těchto menších je ve skříni nejvíc
Ani nic nového se nestalo, jen jsem nafotil nějaké detaily, tak se můžete mrknout. Zajímala by mě jedna věc, sodík mám asi 30cm nad vrcholky a některé listy uprostřed skříně vykazují možná přesvícení - tímto vás chci poprosit, jelikož vyhledáváním jsem nic nenašel, jestli máte nějaké foto příp. odkaz na list poškozený přesvícením. Díky
1.-5. Bez komentáře, doporučuji zvětšit. Jsem s pryskyřicí spokojený, vzhledem k tomu, že nás čeká ještě měsíc květu... Jinak paličky jsou relativně malé, ale zítra dostanou teprve podruhé PK (Bcuzz), tak snad se budou nafukovat
Nemáte, prosím vás, někdo fotku s poškozenými listy od přesvícení???
Lampu jsem beztak musel dát na 40cm od vrcholků kvůli teplotě 31°C, ale i tak se mi zdá, že s vrchními listy se něco děje...
Teplota přetrvává (33°C, 25°C noc), k tomu se přidalo zase 60% vlhkosti.... Takže podmínky katastrofální....
Na fotce ukazuji jeden z listů, o kterých jsem si myslel, že je poškozeným přesvícením. Ale spíše je na něm spousta deficitů od různých prvků - podle FAQu... S
Snad nic nezkazím tím, že trošku přidávám hnojek:
Dnes 11 litrů, !45!ml bloom, 11ml mikro, 5ml PK => EC 1,7 a pH 6,3...
Ale když se to tak veme, tak to není o tolik moc bloomu více - podlé tabulky má být 3ml/l... Příští zálivku nahodím více PK. Nějak se mi tam nechce rvát čistá voda Enzymy přidávám 1-2x týdně k hnojkám...
Vidím, že nikdo neodepisuje, takže fotky asi až budu flushovat...
..chci se zeptat,na kterym miste mas presne umisten vlhkomer,?.to meri cidlem vlhkost nebo tou krabickou ?,,,,Ps: 5ml pk na 11 liru je maalo..dej 1.5 ml na litr a pak to dolad na 1.8 ec...,,
tovotoh: krabička měří vlhkost a teplotu (tu mám u kořenů), ale má to i čidlo na 2m dlouhém drátu (to mám přesně u vrcholků). Jo, s musím postupně. Zase to nechci přehnat. Myslím, že ty kořeny už jsou teď dobře zasolené... Tak možná si to ještě rozmyslím a dám jim za dva dny čistou vodu jen s enzymy (naposledy)... Uvidíme jak budou vypadat....
Podle me vsechno strasne moc řešíš jako já v prvním kole...Ted jediný problém který řeším je padlí...ale vzhledem k tomu ze tak za 5 dni budu sklizet to dozije...Cely rust i kvet jsem mel jinak uplne v poho...PK jsem daval i 20ml na 8litrů a k tomu ještě dávka základních hnojiv v koncentraci pro hydro, coz je 2x více nez v mém půdním systému a kytky si jen libujou...semo tamo se k nim stavím a jsou zkrátka rády Výnos asi nebudu mít nejvetší ale to prikládám hlavne malým kvetináčům a zasekaným řízkům....
ja muzu rict ze sem nic lepsiho zatim nemel:-) jedu bez jakyhkoli doplnku vodu neupravuju po namichani ma ph 6:-) nikdy jedina vada na kytce:-) 30.den v kvetu Big bUd :-)leju jen to co je psano na obale nic vic nic min ec max 1,8 :-) cistou vodou neprolevam nikdy jen na konci!!!:-) zalevam podle toho jak kytky chlastaj :-) to uz musi kazdy poznat kdy je cas