Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » První indoor Home Box 120x120x200 - 600W
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7 8
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 81

jo to jsem cetl, mi delali podobne kousky kdyz jsem nestihal a sem tam prolil kytky vodou bez hnojek. tobe kvetou a muzou byt trocha nenazrane. ja bych pridal GSka jeden a pul mozna i dva ml navic. co jsem skousel tak GSkem se kytky moc prehnojit nedaji.

Old Post 05-06-2010 v 15:44 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dany22
Stálý Člen

Karma uživatele Dany22 - 91% PěstitelskáKarma uživatele Dany22 - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

Zdravím growmastery,

tak vzhledem k tomu že jsem nenašel žádný přesvědčující názor na můj problém s listy, tak jsem se rozhodl udělat pokus.

Problém je na třech kytkách, nijak se to nešíří dál a tak jsem jednu kytku přihnojil více asi 4ml bloom, 1ml grow + 2ml GS no a dlaší dvě kytky jsem prolil enzymem + 2l vody.

Uvidím jak se budou dál vyvýjet a co které z kytek bude více svědčit.

Old Post 06-06-2010 v 19:53 PM
Dany22 je offline   Profil uživatele Dany22   Find more posts by Dany22   Foto galerie člena Dany22   Click here to Send Dany22 a Private Message   Add Dany22 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Klamath
Stálý Člen

Karma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 83

czus. hele ja sem mel dost podobnej problem, urcite to neni prelity to vypada jako by byl nedostatek dusiku (takze ti zacnou zloutnout listy), ale este do toho uvada cela kytka (jaky by mela malo vody)
ja bych rekl ze je to prehnojeny. Problem s Ph - nevim nevim, ja sem mejm kytkam lil ph 8,5 a drzeli se.... (este sem je do toho prelejval a prehnojoval aby toho nebylo malo )
takze ja bych rek ze to mas prehnojeny.
kazdpadne uvidime jak ti dopadne tvuj pokus.

Prosim o vyplneni krakte ankety. Dik

ohejbani to musite videt [/color] a ceskej preklad vertiklani pestovani - pouze teorie [url=http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=52308]
vase nazory na groshopy?

vcera sem zasadil, dneska sem mel prepinat abych zejtra mohl sklizet
v hline to neroste, pod CFL to nekvete......HYDRO/AERO

Old Post 08-06-2010 v 20:09 PM
Klamath je offline   Profil uživatele Klamath   Find more posts by Klamath   Foto galerie člena Klamath   Click here to Send Klamath a Private Message   Add Klamath to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Klamath! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dany22
Stálý Člen

Karma uživatele Dany22 - 91% PěstitelskáKarma uživatele Dany22 - 91% Pěstitelská

40/12 Příspěvek č. 84

Zdravím, tak můj pokus se nijak extrémě neprojevil, takže budu opět klasicky hnojit.

Tady je pár postižených kytek.

Za každý nápad děkuji.

Old Post 10-06-2010 v 11:04 AM
Dany22 je offline   Profil uživatele Dany22   Find more posts by Dany22   Foto galerie člena Dany22   Click here to Send Dany22 a Private Message   Add Dany22 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dany22
Stálý Člen

40/12 Příspěvek č. 85

No a abych neukazoval pořád jen špatné kytky, tak tady jsou nějaké lepší :-)

Old Post 10-06-2010 v 11:07 AM
Dany22
Stálý Člen

49/12 Příspěvek č. 86

Zdravím pěstitele,

tak tu máme 49 den. Bohužel musím sklidit do konce měsíce, protože pak odjíždím na dovču, takže holky půjdou pod kosu asi dřív než by měli. No posuďte samy. O víkendu začnu krmit už jen vodou.

Old Post 18-06-2010 v 15:01 PM
Dany22
Stálý Člen

Příspěvek č. 87

A jeste par

Old Post 18-06-2010 v 15:03 PM
-badboy-
Stálý Člen

Karma uživatele -badboy- - 92% PěstitelskáKarma uživatele -badboy- - 92% PěstitelskáKarma uživatele -badboy- - 92% PěstitelskáKarma uživatele -badboy- - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 88

jen k problému PH to není ani náhodou ... logicky kdyby to bylo PH tak budou špatný všechny ... neřeknu ti přesně co to je přikláněl bych se spíš k nedostatku živin ( hold každá holka jinak žere ) i na oko jsou o dost chudší než ostatní ...a hlavně koukám 49 den ... stim už stejnak nic neuděláš .

Old Post 19-06-2010 v 21:44 PM
-badboy- je offline   Profil uživatele -badboy-   Find more posts by -badboy-   Foto galerie člena -badboy-   Click here to Send -badboy- a Private Message   Add -badboy- to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dany22
Stálý Člen

Příspěvek č. 89

No taky si myslím. Buď to byl nedostatek živin, nebo genetika.

Old Post 21-06-2010 v 07:34 AM
D@D
Stálý Člen

Karma uživatele D@D - 95% PěstitelskáKarma uživatele D@D - 95% PěstitelskáKarma uživatele D@D - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 90

Taky bych to videl na ty ziviny... Ja zatim dodrzuju doporucene davky a snad zatim jeden listek byl spatny a to jeste u spodku. Zalevam prakticky kazdy kousek jinym mnozstvim vody, nebo casteji... Zatim se mi to vyplaci.

Good Luck!

Old Post 21-06-2010 v 11:12 AM
D@D je offline   Profil uživatele D@D   Find more posts by D@D   Foto galerie člena D@D   Click here to Send D@D a Private Message   Add D@D to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dany22
Stálý Člen

Příspěvek č. 91

No a jak si vypocitas mnozstvi zalivky co mas pripravit, kdyz pak kazdou zalejes jinym mnozstvim??? Ja zalevam vsechny stejne a i tak to trva dlouho jako svine :-) ze zacatku me to bavilo a ted hroznej vopruz :-)

Old Post 21-06-2010 v 11:39 AM
D@D
Stálý Člen

Karma uživatele D@D - 95% PěstitelskáKarma uživatele D@D - 95% PěstitelskáKarma uživatele D@D - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 92

No ja tam mam 6 kousku v 5.7L kvetinackach. Vzdycky micham 10L zalivky a kompletne prolevam - nektere ale nechteji moc udrzet vodu, nevim proc, mozna lepe rozvinutyma korenama, ale to zjistim az to pokosim. Podle toho jak se mi pak ktery zda tezky, tak doleju treba vecer, nebo do misky pod kvetinac... Z te misky je ta voda stejne do hodiny pryc... Vychazi mi to akorat na jednu zalivku a nejake doliti vody do misky, nebo tak neco. Zalevam to tak co dva az tri dny, mezi tim jen dolevam...
Jinak co jsem slysel, tak Metrop vydri i tyden namichany aniz by se kazil, tak uvazuju, ze zacnu michat tak 30L alespon. V kyblu se zalivkou mam vzduchovaci motorek na casovac, tak se to co hodinu promicha...

Old Post 21-06-2010 v 13:14 PM
D@D je offline   Profil uživatele D@D   Find more posts by D@D   Foto galerie člena D@D   Click here to Send D@D a Private Message   Add D@D to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dany22
Stálý Člen

Příspěvek č. 93

No na tech sest kytek se to da. S tema dvaceti je to vopruz :-)

Ale jinak co se týká toho udrzeni vody, tak to mam uplne stejny problem. Stejny kytky, stejny kvetinace u nekterych jde voda okamzite do podtacku a u jinych zustava kompletne v kvetinaci :-) Nechapu

Old Post 21-06-2010 v 14:11 PM
-badboy-
Stálý Člen

Karma uživatele -badboy- - 92% PěstitelskáKarma uživatele -badboy- - 92% PěstitelskáKarma uživatele -badboy- - 92% PěstitelskáKarma uživatele -badboy- - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 94

Danny22 : tvůj problém snadno vyřeší drip sistem . kup si nějákej plastovej soudek (třeba z OBI 100L za cca 200kč) čerpadlo (stačí to nejlevnější ponorný co se dá sehnat) hadici , TLAKOVÉ ČIDLA (zdůrazňuju páč sou velmi důležitá, kup ty nejdraží hnědo zelený cca 25kč/ks neucpávaj se a vydržej snad na pořád ) rozčtyřku na 5mm kapiláry ( jedno čidlo 4 kapiláry , je to ideální jak cenově tak prakticky) 5mm kapiláru ( je to ta tlustá neucpává se a máš to taky na furt ) no a jehlice na ty kapiláry. jooo ještě digi hodiny ) nastavíš zalévaní podle potřeby ( cca 2 - 4 deně na cca 1-2minuty podle toho jak ti to poteče) a máš po problému .... ob týden si uděláš new zálivku a zalévání samotné už nidky neřešíš. hlavně je to automat takže úspora času a práce maximální ))))))))) zatim peace chlape

ještě edit k tomu čerpadlu .. myslím to větší ponorný co se kupuje třeba na zahradu a tak ... NÉ akvarijní ... to nestačí

Old Post 21-06-2010 v 16:47 PM
-badboy- je offline   Profil uživatele -badboy-   Find more posts by -badboy-   Foto galerie člena -badboy-   Click here to Send -badboy- a Private Message   Add -badboy- to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
D@D
Stálý Člen

Příspěvek č. 95

Vyborny napad...

Old Post 21-06-2010 v 18:19 PM
KOLOSSATOR
Stálý Člen

Karma uživatele KOLOSSATOR - 91% PěstitelskáKarma uživatele KOLOSSATOR - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 96

čus, já teda nejsem žádná hlava a stejně mi došlo nebo mne aspoň napadlo, že když dáváš každý kytce jinak zálivku, bude asi každá jinak krmená a tím pádem jsem už v tvojim problému s listy a žloutnutím.já teda zalejvám dvakrát, po půl hodině.nejdřív namíchám deset litrů - vemu 1,5 l petku a rozleju všem postupně ve stejnym pořadí.to znamená kytka 1,5 deci a znova to samý, naplňim petku a rozleju postupně těch 10 litrů.mám osm květináčů a nevyteče ani kapka.pak du na brko, namíchám pět litrů a zase postupně leju vrchem (přes hlínu) až po okraj podtácku (to dopijou do 20 minut).hlavně zalévat ke stonku, jinak voda steče po květináči a kytí nedostane nic.takle zalévám po čtyřech dnech když je hlína komplet suchá jak troud až na dno.ale musim prostě pomalu... .minus je časová náročnost, ale zase všechny dostanou přesně to stejný.jen můj názor.měj se a přeju výnosy pořádný.Koloss

Old Post 22-06-2010 v 01:57 AM
KOLOSSATOR je offline   Profil uživatele KOLOSSATOR   Find more posts by KOLOSSATOR   Foto galerie člena KOLOSSATOR   Click here to Send KOLOSSATOR a Private Message   Add KOLOSSATOR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:17 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7 8  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
21-07-2015 - první INDOOR - 600W - 218 odpovědí
26-07-2008 - první indoor cocos 600W - 20 odpovědí
04-03-2006 - První indoor - 600W - 12 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás