Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
3xNebula
4-JH vs nebula
No a jelikož jsem zrovna bez váhy a budu jí mít zítra,maximálně po zítří tak mužete typovat gramáž, jelikož to nebudete mít zas tak těžké tak výhra bude jenom k+ = D Soutěž probíhá od tet do čtvrtka tak rychle at neprohlopíte
Inak všech děkuji za rady, dotazy a Káčka a ať to roste
nejdřive jsem byl pak jsem ale poznal a tet jsem ale snad ztoho brzo nebudu do ty doby budu stejně a pak jsme =D
Tipuju 95...
Rozhodne ti na dalsi grow doporucim cooltube,je to i dobrej odtah na mensi skrin,takze kdyz koupis Y trubku a udelas si to jeste s jednim treba 180m3/h odtahem ze skrine,tak ti to na tu 250 sodika bude stacit.
Dal k tem hermafroditum,moje osobni zkusenost,ze jakekoliv semeno samice kterou oprcal hermous,dal predava svym pylem svoji genetickou informaci... a nevyroste z nej nic jinyho nez zase hermous, a to proste neni vec kterou si clovek dalsi jizdu muze 3 mesice dovolit, nedej boze jako v mym pripade,ze si to hyckas na outdoorku,nebo krizovym balkdooru,a priblizne z tech 30,byly oprcany,a ty koule se delaly jen na seminkach,ketry byli z podlampovyho hermouse....Asi tak
Kotel seminek sme museli vybrat,tak sly do vodky...
Snad nebude hermous i ze me
SmokeHillz
Díky za rady(k+). No několik semínek jsem dal už klíčit tak zasadím uvidim ale asi máš pravdu tak to nebudu přehánět, jen na zkoušku = )
Tak a tet příde to, na co už všichni netrpělivě čekáte = D
Sám jsem tomu nemohl věřít ale je to celích 81g (43g JH-38g nebula), musím říct že jsem tipoval tak 50 maximálně 60g takže jsem spokojen a kvalitou jsem opravdu velice spokojen.
Eště musím podotknout že jsem to musel vážit na pujčené desetince, takže to asi nebude uplně přesný, dejme tomu +-2g.
Škoda jen že nevyšlo všech 5 roslin,no alespon budou slzy,haš a nebo obojí(když to z toho vůbec půjde, moc tomu ale nevěřim )¨
Takže jsem se rozhodl že obdaruji první 3, a to jsou:
josip222- 85,3g
Knofl - 89g
Kambu - 92g
K letí a kdybyste měli zájem o hermafroditní semena tak mužete napsat = D jen se nehrnte všichni najednou.
Zatím se mě chut i učinky velice zamlouvají ale přesně to okoštuji s nezávislou porotou.¨Jen musim říct že nebula asi vede v chuti ale v rauši to je tak nák vyrovnaný eště nemužu pořádně posoudit.
Všem děkuji za sledovaní, učast, rady a snad se zchledáme v příštím kole.
nejdřive jsem byl pak jsem ale poznal a tet jsem ale snad ztoho brzo nebudu do ty doby budu stejně a pak jsme =D
SaMoLeBKa: Máš pravdu u JH mě to přišlo akorát ale u nebuli jsem měl v ostříhání určitě přidat. Dík za k.
Zkromný smoke report:
Ke kouření mě to ale velice stačí, chutově i co se týče rauše. Myslím že se nemám za co stidět.
No skusim popsat chut: Na jackoj mě uchvátila chut koření, někdy pravda dost ostrá hlavně konce. U Malích osobáčků jsem spozoroval dochuť citronu. Zkouřenost nastupuje relativně pomalu.
Obě dvě mají hezky sativní rauš celkem tvořivý(důkaz tento článek = D) a komunikativní, ale samozřejmě při většim množství to je o něčem jinym
Nebula mě nakonec velice překvapila má o dost jemnější kouř než JH a občas dokonce příjemnou ovocnou příchuť s medovým podtónem.
Každopádně mě příde že je i silnější ale eště jsem neokusil ty vrcholovky ty myslím že eště překvapí.
Dík za vše a hlavně za k Je mě velice líto že to končí takže se budu snažit najít způsob a zas to rozjet ale nebude to jednoduché
Všem přejí hodně zdaru a zase příště