Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak uz se nam holky houpou vzhuru nohama.
Byla to kua sichta to vsechno ostrihat a povesit.Celkem tak 10h .
Se susenim jsem se nemohl rozhodnout jak to udelat tak jsem na konec 4 holky nastrihal na vetviky a sup na susak a zbylich 6 jsem ostrihal a povesil v celku.
Nejakej foto update snad vecir az prijde mlada.Uklidila nekam kabel od fotaku takze mam smolika.
Jinak suseni probiha v boxu pri nonstop odtahu teplote 22°C a 35% vlhkosti
tot zatim asi vse foto snad vecir...at to roste
PS: hlidejte si at se tip neopakuje bude bran jen od privniho tipujiciho
Při sušení bych doporučil vyšší vlhkost 50-60%, aby materiál proschnul pozvolna, alespoň 10dní. Pro kvalitní produkt je stejně důležité sušení, jako pěst samotný.
Původní příspěvek od morison Při sušení bych doporučil vyšší vlhkost 50-60%, aby materiál proschnul pozvolna, alespoň 10dní. Pro kvalitní produkt je stejně důležité sušení, jako pěst samotný.
neni to nejak moc 50-60% ??? to je tak na chyceni plisne
ale na takovou hodnotu se ja stejne nedostanu.Pokud vypnu odtah tak se mozna dostanu nekam ke 40% ale to je max
Původní příspěvek od Smallbeatle82
neni to nejak moc 50-60% ??? to je tak na chyceni plisne
ale na takovou hodnotu se ja stejne nedostanu.Pokud vypnu odtah tak se mozna dostanu nekam ke 40% ale to je max
Jinak teplotu jsem srazil na 19,5°C
klidně odtah vypínej nebo zreguluj větrák / taky se dá třeba 15minut odtah jede, 45 minut vypnutej..
plísně se bát nemusíš, pokud si s ní neměl už problém, že bys to sklízel chycený..ale to asi není tvůj případ.
rychlý sušení není dobrý, strašně se kazí chuť..