Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Steve Hoj hoj
No tak jsem to pěkně prostříhal jak jsem dostal doporučení a hle hezky se to provzdušnilo!
Ale že to je nějakejch 27 dnů na květu mi to přijde v žalostným stavu
Asi sem někde něco pos.ral bo nevím ještě jsem jim přikoupil BioHeaven...tak uvidíme...snad nabudou...(genetika, vzduchotechnika, zalévání, atd...) ale na to že to je po prvé...no uvidí se
§Steve§ pěstu zdar nazdar!
hi,
podle me to vypada lepe....jeste pockas par dnu a az pak se to projevi..nez kytka preposle signal a prikaz k produkci do nizsich pater....fakt zkus aspon vysponovat podobne vycnelki a nejaky nechat jen tak..a po ususeni je zvas...uvidis rozdil...
Původní příspěvek od Seky Cau steve, koukam ze ti to jede krasne. mam reseni na tvoje dve otazky. zvedni lampu a hned se ti teplota trochu snizi
asi jo ma pravdu klucina..
ale pokud mas dobry prutah vzduchu skrze box..nemusis zvedat lampu a nepotrebujes ani cooltubu co tady lidi fakt miluji ....
staci mit jeden vetrak na zarovku ..... zbytek pro profuk ze zdola....ze stran...ze zhora....a poradny odtah nahore...jez odsava jak se ma a teplo podle zakonu je vzdy nahore ....takze ho odcerpavas ven....
teploty hele v lete si vem ze kytka na slunci dostava i 50`C....jinak enzymy pro tvorbu prestavaji fungovat kolem 35-40`C zalezi co presne museji delat....
takze tvoji teploty podle me prez den jsou idealni..a v noci akorat..... stejne nejedes zadny seversky matros..krizenec aby vydrzel na severu... ci vem kolik je stupnu v Afganistanu kdyz kvete Mazar...
a svetlo poznas podle listu zda je to akorat ci ne...pokud se zacnou trosku palit o torksu zvednes...nez znova uvidis nejaky dusledky stinidla...
no jj pravda pravdoucí! souhlas souhlas!
No tubu nemám...nějak nepreferuji
stím ofukem...mám jenom jeden...nic moc ale snad stačí a ufo v klidu stíhá...
No ale pak asi bude problém se zaleváním ne když je vyšponuju?? já je totiž vyndávám ven když zálévám...a není na to už pozdě je vyšponovat? no asi ne když počítám že budou asi zhruba ještě jednou tolik na květu
Původní příspěvek od Steve no jj pravda pravdoucí! souhlas souhlas!
No tubu nemám...nějak nepreferuji
stím ofukem...mám jenom jeden...nic moc ale snad stačí a ufo v klidu stíhá...
No ale pak asi bude problém se zaleváním ne když je vyšponuju?? já je totiž vyndávám ven když zálévám...a není na to už pozdě je vyšponovat? no asi ne když počítám že budou asi zhruba ještě jednou tolik na květu
díkes za reakce tipy triky §
co me takle napada pac sem to resil take...mas nadrz v OBI se jmenuje NEPTUN ci nejaka obdoba....vejde se od 5-15l do nadrze ..ma to dlouho hadici a muzes nastavit trysku...takze v klidu muzes zalejvat podle libosti..torsku zrucnosti..praxr a jedes...ci nadrz cerpadlo a hadice....
sponovat neni nikdy pozde...sem to mel udelat hned...tak sem to udelal nakonec az v 6tydnu a stejne je to znat...
tak kdyz ti to staci no problema..pak je otazka ..no to je jedno...
No hustý to sem nevěděl..,ale říkal jsem si že si udělám něco obdobnýho....myslím že by to šlo udělat i na kropičku... no nějak to pořeším...
jinač naopak myslím že to funguje bezvadně a budu rád za každý g navíc! Zítra přivážu a nafotím aby bylo vidět jestli to je ok...prostě přivážu(vyšponuju) větívky nahoru ke konstrukci....?...
k tomu přehazovaní květníků ja je přemisťuji pokaždé jinak - docílíš tím osvětlení některých pališek na které nesvítí pořád světlo , ale určitě to neni nutné. +
Hola Ahoja!
Sou je tu malinký přehled jak to asi je...typuju tak týden a začnu s flušem
pak asi ještě 14 dnů +- a bude kosa nostra tak uvidíme co se povedlo na poprvé
.... 36 den květ
A dotaz? Mám odstřihnout ty spodní větívky? Moc tam na nich toho není spíš teda nic § Steve §
Původní příspěvek od Steve Hola Ahoja!
Sou je tu malinký přehled jak to asi je...typuju tak týden a začnu s flušem
pak asi ještě 14 dnů +- a bude kosa nostra tak uvidíme co se povedlo na poprvé
.... 36 den květ
A dotaz? Mám odstřihnout ty spodní větívky? Moc tam na nich toho není spíš teda nic § Steve §
husta odruda a hustej grower.... takze lahoda...!!!! cekam s netrpenim na update.....
jo...jak ze spodu tak i trosku ze zhora aby vic svitilo dole...aby nabrali stavu...
Zdar zdar zdar.....
Tak je to tu poslední žrádlo a jde se čistit!!! Už jsou pestíčky docela hnědý.....
No mrkněte
Jsem docela rád jak to vypadá myslím že to bude ok....ale nic nesmíme zakřiknout....když bude kolem 200 gé +- budu happpppy!!
Jinač se mějte fajne čest §steve§
Ahoooojáááááááááá !!!!!!!!!!
Tak a je to tu!!!!! Zítra sklízíme!!!!! Děkuji Všem za rady! Tipy a triky!! a hlavně díky tomuhle serveru
Zítra to bude 56 den květu....ze dneška na zítřek bude tma tmoucí a ráno kosička.... jupí...
Jinak udělám svojí klasiku i s kořenama půjdou ven a pěkně polehoučku budou schnout v boxíku jinak dělám ještě že kořeny spařím ale asi se na to vybodnu...
Zdar Steve, Vypada to krasne uplne se mi zbihaji sliny, mnam
Jestli to chces susit pozvolna, tak myslim ze vlhkost je tak akorat
nebo si treba nacasuj vetrani at ti ufo zapina jednou dvakrat do hodiny
aspon jim obcas vymenis vzdousek