Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak vzpamatovat se vzpamatuju pokud neco nneposeres. Spise to ber tak ejstli to je vazne tou hlinou tak stejne budes mit malo pac se jim nelibi ta hlina..... takhle bys to presadil a jestli to pomuze tak budes mit za tu namahu aspon "neco"
3.foto taky palička,ma to i na pár paličkách vypadá to jako kdyby byly spálené ale lampu nemam tak blízko...
Jinak s tou hlínou,zejtra ráno na to vlítnu jem bych uvital radu jak nato,jak kořeny zabvit balu hlíny,pod vodou?
Doufám, že víc pomohu, než uškodim. Kdyžtak se omlouvám, jsou přeci jen dvě hodiny nad sobotním ránem. Já jsem je opatrně vyndal z hlíny, držel jsem přitom stonek, aby se nezlomil, očistil rukou a to co nešlo dolů jsem omyl a potom kořeny osusil. Takže to za sebe doporučuju udělat stejně.
Sirius' first - 4x Buddha pod 100W HPS
Když nejde Mohamed k hoře, musí hora k Mohamedovi, nebo se může stát, že si Mohamed najde jinou horu.
Tak kytičky si lebedeh v nový hlíně,tak uvidime zejtra jak se chytnou,zatim prolito jen vodou,zatim počkam apak přidamfish-mix a bio-bloom,tak mi držtě palce...
Jinak ty smutnice už nemam,když sem to přesazoval viděl sem snad jen dvě larvy,přinejhršim tu mam biol...
Do jaký hlíny si je zasadil? Jo a jak vypadají ty larvy? To je prostě malej červík? Nikdy jsem to neviděl.. Hoď sem pak nějaký foto. Držím palce, ať to zabere.
Sirius' first - 4x Buddha pod 100W HPS
Když nejde Mohamed k hoře, musí hora k Mohamedovi, nebo se může stát, že si Mohamed najde jinou horu.
3. foto paličky,kyti jsou na květu 35 dní ale ubec ty pálky nato nevypadaj...ten vápník sem celkem dost srovnal ale stejnak snim ještě bojuju,každej 4. den zalívka +bio bloom a fish-mix