Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pomalu se nam blizi konec tohoto growu a je cas na par novych fotek.
Prijde mi, ze palicky uz ani moc nemohutnej a spis se jen obsypavaj pryskyrici. Tento tyden vsak byly zality pouze 2x cistou vodou, jelikoz mi prisly trochu prehnojeny. Dostanou ted jeste ale jednu nebo 2 zalivky s hnojivy a pak uz jen poradny proplach vodou a pujdou pod kudlu.
jde krasne videt, jak je sit mizerne vyuzita a kytky ne idealne propleteny, proto si myslim ze mam jeste velke rezervy a v pristim kole, pokud vse pujde jak ma, bych z toho mohl dostat mozna i vic nez 2x tolik co bude z tohodle pokusu
a zde Cheese a Azure z mensi bedny, Azure se moc nepredvadi a naky palicky porad skoro nic. Cheese taky nic moc, na to, ze pri presunu do teto bedny vypadaly jeji palicky jako jedny z nejlepsich, ted uz tak nevypada, pryskyrice je na ni mnohem min nez na jinych Cheese. Myslim ze za to muze slozeni svetla, ktere se lisi hlavne ve vetsim pomeru modra:cervena, takze az to nekomu pod diodama skoro nepokvete, at zkusi utlumit modre svetlo...ja to uz resit nebudu a necham to tak asi dojet
edit: jeste me napada ze za ty problemy muzou naky ty musky, jednou jsem tam nakou zahlidl a kdyz jsem zaboril prst do hliny abych zjistil vlhkost, videl jsem v kvetinaci skakat nakou bilou larvu, to bylo pred tydnem asi, a od te doby jsem si zase niceho nevsiml, kazdopadne uz ty musky nebudu resit, kytky maj tak kolem 10 dni do konce
Zdravim, takze po celkem dlouhe odmlce mam tu pro vas zase par fotek, behem par dni se bude sklizet takze budou jeste nove fotky, ty dnesni jsou uz asi 5dni stary. Kytky uz asi tyden dostavaji jen vodu a pred par dny jsem jim poradne proplachl zeminu. Palicky uz moc nerostou, zustaly docela maly, ale aspon se pekne trpytej...
A Azure z male bedny, tento model me vubec nepresvedcil, rozjel se teprve nedavno a i tak je to slabota, bude z nej asi nejmin. Nemel jsem na kytky posledni dobou moc casu, proto tolik suchych listu...
Tak, mam tu zase par fotek, jsou to posledni fotky jeste zivych rostlin, hned po vyfoceni sli vsechny pod kudlu. Pokud jsem spravne pocital, byly na kvetu celych 77dni, coz je celkem dost. Poslednich asi 10dni byly kytky zalejvany jen vodou z roztateho snehu a proplachl jsem jim i poradne zeminu v kvetinacich, tak sem na chut zvedavy.
Uz se chystam pomalu na dasli kolo, skrin jsem uz skoro dodelal takze priste by to melo byt mnohem lepsi. Nyni bude ve skrini i aktivni pritah s ofukem dohromady pomoci 12cm PC vetracku a odtah reseny pomoci 92mm PC vetraku a pres pachac to bude tlacit 230V sunon 92mm na magnetickych loziskach. Do der pro pritah i odtah jsem taky nainstaloval jemnou sitku, 0.22mm diry abych zamezil pristup skudcum, protoze ted sem tam naky hajzly mel...
Cheese 3, mala bedna, tahle kytka ma asi nejlepsi palice, i kdyz je na ni trochu min pryskyrice, bude to asi tim, ze tam jsou i 30stupnove LEDky 660nm, ktere ve velke bedne nejsou