Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím... mám takový dotaz,je to můj první grow ,kdy mám takovou bush a nevím jak mám vyřešit problémy s mírou zalistění a dobrým prosvětlením.Mám vše nechat tak jak je ,nebo nějaké listy ostříhat popřípadě které??Děkuji za radu.
zdar jako neskušená lama ti radim ostřihat jenom ty zaschlý zežloutlý, případně špičky u velkých listů... Já to mám jednoduchý, protože se mi nechce nechávat ve skříni ošklivý listy tak je prostřihávam průběžně...
Taky by jsem ti doporučil zbavit se spodních větviček a minipaliček.
Já mám dobrejch 15-20cm ze spodu kytky oholený viz foto v příspěvku č.68 v mým treadu. Ale prostřihávám to většinou průběžně opatrně po kouskách jak to roste .-)
ať to roste...
si tady pěkně radíme
No já už jsem ty spodky oholil koukni o pár fote víš(fotka ulička),stačí to takhle?Nebo více?A hlavně co s těma vrchníma velkýma listama ty mi dělají nejvíce potíže protože jsou široké a hrozně stíni vrchním začínajícím palicím,zároveň vím že jsou pro kytičku důležité,jak to vyřešit?
Přečetl jsem toho dost o prostříhávání,ale ted s těma velkýma listama si nevím rady,takže nikdo zkušenější neporadí??Zítra budu zase s kytičkama tak bych to kdyžtak pořešil.
No zkusím v pondělí koupit ještě nějaké půlměsíce a pozohýbat to.Ještě tam drobek místa najdu myslíte že bych už měl začít pomalu zvedat PH ,nebo těch 6 je ideal?
Potřebuji radu GROWERů ,kteří jedou v hlíně na hnojkích od AH.
Potřebuji vědět jak mám dávkovat a jaké složky v této (10.den na květu) fázi.Díky za odpověd.Nemám totiž EC metr a nechtěl bych to přesrat.
Ahoj, mně přišlo podle fotky, že tam ještě trošku místa do stran je...jinak si můžeš pomoct provázkem a roztaháš to podle potřeby taky....i když ty půlměsíce nejsou žádná velká investice Samozřejmě když každý kytce ucvakneš jeden, dva listy, tak se taky nic nestane ale neber ty největší...Každopádně to máš ukázkový, takže se tím nějak extra nestresuj,...Ale jak píšeš, že najdeš drobek místa, tak to je přesně ono...A PH bych taky nechal, proč bys ho chtěl zvedat?
Oukej přesně to jsem potřeboval slyšet,takže žádnej stres listy teda zatím nechám všechny.Ohledně toho PH jsem tady někde četl že se postupně ve fázi květu má zvyšovat,tak nevím .Já jsem ho vždycky(minulé growy) držel stejné od růstu až do květu a vždy ve finální fázi mi všechny listy zežloutly,tak bych to chtěl změnit.Dneska jeda zkusím drátkem nebo provázkem pozohýbat (pak kdyžtak hodím foto) a ohledně těch AH náhodou nevíš?
Já je nikdy neměl, preferuju BioBizz...a to že ti listy ke konci květu zežloutnou je dobře, to znamená že kytka spotřebovává soje vlastní živiny z částí, které už nepotřebuje(pro tebe lepší pokouření bez chlorofilu a podobných látek)...samozřejmě by se ti to nemělo stát v druhém týdnu kvetení...Ale když máš i po deseti dnech fluschingu tmavě zelený listy, asi si dokážeš představit, že kytka se moc nepročistila...