Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak po menci odmlce, jsem tu zpet.
Takze chronic se celkem vydaril bylo toho dohromady 440g takze jsem spokojeny. Chut bez chuti zhulenost spis takova naladicka zadny umrtvovak to teda neni.
Tipovaci soutez vyhrava Abaddon timto blahopreji a posilam karmu.
nevím jestli si to tady psal, ale chtěl jsem se zeptat, jak často napouštíš pěstební nádoby. taky by mě zajímalo, proč to máš tak hrozně složitý, myslím tolik čerpadel a ty díry v kalfasu. taky by mě zajímalo jestli ten filtr není zbytečnej. neber moje otázky nějak negativně, jenom mě to zajímá, páč jedu taky Ebb and Flow
Napusteni jsem mel 3x-5x dene podle velikosti a starivcerpadel bylo tolik kvuli bezpecnosti kdyz odejde jedno tak ti neschori vse a fitr neni nikdy na skodu
koukám na to znova, ale pořád nemůžu pochopit ty díry v kalfasu. Klidně ty hadice mohly přicházet shora bez nějakýho vrtání do kalfasu. Máš tam celkem devět děr a každá z nich může začít téct a to mi přijde jako dost velký riziko. Pro mě by povodeň byla velkej průser, skoro jako požár. Taky u těch pěstebních nádob nevidím žádný přepady, kudy odtéká přebytečná voda? Jak dlouho vlastně necháš kytky bez dozoru, když se bojíš výpadku čerpadla?
Jinak kytky máš pěkný, krásný velký palice a žádný takový ty spodní malý mrdky