Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pic lidi tak kytky jsou trosku prostrihnuty...vsechny kytky jsou ZDURAZNUJI!!! pob 1 zastrihu..metodou FIM a myslim ze tentokrat byl 100pro ucinej...u ty Beladony a jacka se zacinaji pekne obrnovat palice jedny... a ted uz dost reci a jdem na nejake to foto..
tak. ...up....tak dnes se mi zdalo ze je malo svetla...a svetla neni nikdy dost!!! prisla na scenu i 2ha 600w-koule tak uvidime jestli se to projevy na vynosu nebo rychlejsi(MOHUTNEJSI) kwet?? venku zima jako pica...tak foto dodam zitra.. AT TO KWETE! A UZ BYCH SI TAKY RAD PRECETL NEJAKE NAZORY A KRITIKU!!KDYBY SEM TAM NEKDO NAPSAL...
Zdarec, no tak podle mě není důležité informovat o jednom zástřihu fim, mě tohle nic neříká, a že bych měl počítat jaka kytka je zastřihla? ,to ne
ale jinak s tu lampu jestli se ti fakt zdá že světla ubylo tak možná klepe na výbojku smrt,zkus je prohodit a o příspěvek výš ty kytky jsou až moc otrhané ne??
k+
TO SaMoLeBKa: PIC TAK JINAK TAKY NEPOSITAM CO KDE USTRIHNU...ALE CHRONIKY JSEM STIPNUL JEN 1 A VIC ANI RANU...A VSECHNY KYTKY VYPADAJI UPLNE STEJNE....JAKO KERIKY. na vybojku urcite smrt neklepe toho se nebojim...ale odebral jsem tu usporku 250w co sem tam mel na dosviceni...tak to vypadalo ze je najednou malo svetla....atak sem tam dal druhou 6-tikoluli.. myslis ze budou palice tvrdsi?? a s tema otrhanejma kytkama si to myslel jak??? a ktery se ti zdaji moc otrhany?Ta Bella s tim jackem??uz jim moc zivota nezbyva.... tak listy pryc!! dikes za pripominky..
no další světlo určitě pomuže na větší prosvícení ale jestli je chceš nechat ztvrdnut tak jim dej tak o 10dní dýl,nehledě na to že přezrajou no a ty kytky co mají do konce daleko tak uz je nemusíš otrhávat s takyma světlama..
Ale jinak se mi líbí take řešení ze je pulka skříně má před koncem a pulka v polovině květu
ZDRAVIM LIDICKY TAK VSEM DIKY ZA KARMEC+ vsechno bezi tak jak ma objevilo se mi tam par nakejch litacich svini! ale snad tto bude v poho myslim ze je tam odsut to 2 6kilo vyzene!! je tam pekny solarko!!! vvo tom zadna
to SaMoLeBKa : pic chlape tak na ty 5ty fotce to je skurwenej primotop..a na nem jsou takovy minipalicky.. tady mas foto at to roste..
zdravim tak se omlouvam ze tu uz nic dlouho neprobehlo...ale nebyl cas... tak sem setnul prvnich 5 nejmensich chroniku...a tak prikladam naky fotky...jinak best model...uplne pronikava krasna ovocna vune...nekdy to cejtim jesate po pul hodine...upp..