Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Box 2x600w
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6
Autor
Téma 
saiklon
Stálý Člen

Karma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

citace:
Původní příspěvek od Claune
Dneska jsem přeměřoval zarostej prostor u mě a jsem na 120x180cm s jedním šestikilem , ty máš pěstírnu 190x110 a rveš tam dvě, jsem zvědavej na rozdíl ve výnosu

taky ty si profik, myslim ze kdyz da Cat pod dvema to samy co ty pod jednim, tak by to moh brat jako uspech, /vsichni vime jaky to bylo po prvy /

jinak ten room mas fakt namaklej, moc pekny! je videt ze sis /ste/ s tim pekne pohral/i

ted jen tu genetiku, jak pise Claune mrkni do bazaru, neco splasis a pak sup to tam, jinak sry jestli jsem prehlid ale jak ze to pojedes? klasika hlina?

Old Post 01-03-2009 v 07:41 AM
saiklon je offline   Profil uživatele saiklon   Find more posts by saiklon   Foto galerie člena saiklon   Click here to Send saiklon a Private Message   Add saiklon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FrYnK
Stálý Člen

Karma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

citace:
Původní příspěvek od Claune
Dneska jsem přeměřoval zarostej prostor u mě a jsem na 120x180cm s jedním šestikilem , ty máš pěstírnu 190x110 a rveš tam dvě, jsem zvědavej na rozdíl ve výnosu
Zjistil jsem že pokud máš dobře nastavený stínítko tak jde osvětlit docela dobrá plocha, sice nevím co na to budou říkat palice na krajích, ale i kdyby byly řídký, tak alespoň něco

HH taky se ale uvidi rozhodne rozdil ve velikosti sisek to ze ma jen o trosku vetsi prostor nez ty neznamena ze nemuze udelat treba kilo...jak rikam velikost a hutnost palice bude s tema tvejma nesrovnatelna...tim enchci rict ze si mel spatny sisky nebo tak neco jen proste rikam ze velky mnozstvi svetla udela svy
Navic prosviceni ze dvou stran je sakra znat na tom jaky jsou palice i niz na kytkach... dve lampy jsou jenom plus

Old Post 01-03-2009 v 09:57 AM
FrYnK je offline   Profil uživatele FrYnK   Find more posts by FrYnK   Foto galerie člena FrYnK   Click here to Send FrYnK a Private Message   Add FrYnK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nero
Stálý Člen

Karma uživatele nero - 11% PěstitelskáKarma uživatele nero - 11% Pěstitelská

Příspěvek č. 83

Furt se jěště pracuje na skříni nebo už se něco chystá a K+ je to supr ale ta spotřbea elektřiny to bude něco

Old Post 01-03-2009 v 11:24 AM
nero je offline   Profil uživatele nero   Find more posts by nero   Foto galerie člena nero   Click here to Send nero a Private Message   Add nero to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
donTomás
Nový Člen

Karma uživatele donTomás - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 84

Ahoj, přeji hodně štěstí. Nejsem sice ještě úplně profesionál, ale co jsem se naučil je: "Stínidlo A-Wing je investice která se vyplatí. Tečka.
Potom by jsi i případně mohl podle cirkusáckých rad udělat ze 2x600W klasik-> 2x400W A-Winged. Úspora energie je jasná.
Rád se nechám vyvést z omylu. Držím palce

Old Post 02-03-2009 v 20:07 PM
donTomás je offline   Profil uživatele donTomás   Find more posts by donTomás   Foto galerie člena donTomás   Click here to Send donTomás a Private Message   Add donTomás to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cat
Stálý Člen

Karma uživatele Cat - 90% PěstitelskáKarma uživatele Cat - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 85

Hoj Groweři.Bohužel se nedostanem s boxem do finále
Musíme ho zrušit(nečekané události).Pokusíme se co nejdříve
o druhý počin.Snad se vyvarujem minulých chyb.
Ďekujem Všem za užitečné rady.

Old Post 03-03-2009 v 01:20 AM
Cat je offline   Profil uživatele Cat   Find more posts by Cat   Foto galerie člena Cat   Click here to Send Cat a Private Message   Add Cat to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cat
Stálý Člen

Karma uživatele Cat - 90% PěstitelskáKarma uživatele Cat - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 86

.

Naposledy upravil Cat 03-03-2009 v 13:49 PM

Old Post 03-03-2009 v 01:23 AM
Cat je offline   Profil uživatele Cat   Find more posts by Cat   Foto galerie člena Cat   Click here to Send Cat a Private Message   Add Cat to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:04 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
11-06-2021 - Homebox 400w - 3 odpovědí
28-03-2011 - 2x400w - 47 odpovědí
27-12-2009 - Homebox xl 600w - 93 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás