Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Claune Dneska jsem přeměřoval zarostej prostor u mě a jsem na 120x180cm s jedním šestikilem , ty máš pěstírnu 190x110 a rveš tam dvě, jsem zvědavej na rozdíl ve výnosu
taky ty si profik, myslim ze kdyz da Cat pod dvema to samy co ty pod jednim, tak by to moh brat jako uspech, /vsichni vime jaky to bylo po prvy /
jinak ten room mas fakt namaklej, moc pekny! je videt ze sis /ste/ s tim pekne pohral/i
ted jen tu genetiku, jak pise Claune mrkni do bazaru, neco splasis a pak sup to tam, jinak sry jestli jsem prehlid ale jak ze to pojedes? klasika hlina?
Původní příspěvek od Claune Dneska jsem přeměřoval zarostej prostor u mě a jsem na 120x180cm s jedním šestikilem , ty máš pěstírnu 190x110 a rveš tam dvě, jsem zvědavej na rozdíl ve výnosu
Zjistil jsem že pokud máš dobře nastavený stínítko tak jde osvětlit docela dobrá plocha, sice nevím co na to budou říkat palice na krajích, ale i kdyby byly řídký, tak alespoň něco
HH taky se ale uvidi rozhodne rozdil ve velikosti sisek to ze ma jen o trosku vetsi prostor nez ty neznamena ze nemuze udelat treba kilo...jak rikam velikost a hutnost palice bude s tema tvejma nesrovnatelna...tim enchci rict ze si mel spatny sisky nebo tak neco jen proste rikam ze velky mnozstvi svetla udela svy
Navic prosviceni ze dvou stran je sakra znat na tom jaky jsou palice i niz na kytkach... dve lampy jsou jenom plus
Ahoj, přeji hodně štěstí. Nejsem sice ještě úplně profesionál, ale co jsem se naučil je: "Stínidlo A-Wing je investice která se vyplatí. Tečka.
Potom by jsi i případně mohl podle cirkusáckých rad udělat ze 2x600W klasik-> 2x400W A-Winged. Úspora energie je jasná.
Rád se nechám vyvést z omylu. Držím palce
Hoj Groweři.Bohužel se nedostanem s boxem do finále
Musíme ho zrušit(nečekané události).Pokusíme se co nejdříve
o druhý počin.Snad se vyvarujem minulých chyb.
Ďekujem Všem za užitečné rady.