Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No mám tady takový jeden problém. Kroutí se mi u jedné rostliny viz foto. Podle FAQ to je asi přehnojeno ale chci se zeptat Vás co si o tom myslíte
Děkuji
tak a ještě jedna......
hoši pokud počítám dobře tak je to 46 den květu chci se zeptat jak dlouho bych to měl ještě nechat? určitě počítám s tím že 14 dní flushing
díky za odpovědi rady či připomínky
Mr. NiC. Tommy Alchy THC_Group B-)
Naposledy upravil Tommy Alchy 11-03-2009 v 07:52 AM
Ahoj, vypadá to pěkně s úsporkama to není jednoduché a každý kdo to dotáhne do konce je dobrej...
Přeju přijemnej kouř a věřim, že ikdyž ho nebude moc, bude o to líp chutnat....
Zdravím,
tak po nějaké té době se tu znovu okazuju a nejsme moc nadšený v "boxu" jsem měl poslední dvě rostlinky a jedna z nich nějak podivně uschla příčinu fakt nevím, jelikož dostavala to samé co druhá no co ale už spálená . Jinač přidávám pár fotek rostlinky která zůstala .
Až to budu konzumovat tak snad to bude to nejlepší brčko co jsem kdy měl