Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pre nedockavcov
asi takto to pokrocilo
pomalicky to zacina kvitnut .... poriadny update ked si najdem cas tak o dva tri dni, topim sa v mori prace ale holkam sa dari, nezanedbavam ich a nejavia ziadne znamky unavy. Ich cesta zivotom zdarne pokracuje ...
Takze dalsi update tentokrat sa toho vela nestalo, vymenil som MH za sodik a odpojil som zvlhcovacku. Inak ich raz za cas prestriham od listov a sem tam prehodim kvetinace v boxe nech sa to pekne rovnomerne roztiahne. No dobre pome k faktom ..
23. den kvetu
Svetlo: Od 24.2. (14. den kvetu) HPS 150w
Teplota den: 28-26°C Vlhkost den: 30-20%
Teplota noc: 20-24°C Vlhkost noc: 40-30%
Zalievanie: Zalievanie cca kazdy treti den, pokracujem striedavo:
Preplach - vodou + Bio Essentials 3ml/L + Bio Booster Bloom 0.2ml/L (ph 6.0-6.3 a EC 0.4-0.5).
Krmenie - vodou + (od 14. dna kvetu) Flora grow 0.25ml/L + Flora bloom 0.75ml/L + Flora micro 0.55ml/L + Bio Booster Bloom 0.2ml/L (ph 6.0-6.3 a EC 0.9-1.0)
Postrek: Raz minuly tyzden postrek s cistu vodu (ph 6.0-6.3 a EC 0.3-0.4) + Bio Booster Protect 0.2ml/L + Bio Essentials 2ml/L
Odvtedy som postrek neaplikoval, mozno az dalsi tyzden jemne postriekam
Prva fotka, ako to uz tak byva vsetky slecny pokope.
A aby som to tu nezasieral podobnymi fotkami tak posledne makro
Inak ak ste si vsimli niektore konceky blizien su hnede ... je to sposobene tym ze niektore palicky sa trosku vytiahli a boli dost blizko vybojky... uz som ich trosku poupravil aby boli rovnomerne vzdialene od svetla