Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No bude to znit vytahovacne a hrdej na to nejsem (pac ne to poznamenalo) takze v 11 pul G hustyho skanoura (fakticky). PAxsem dlouho nehulil a pravidelnejc zacal az tak v 15. JInak poprvy sem se malem vyblil, vysra** a pode*** protoze jsem to vubec nepobral a nebejt myho strejce tag tu uz asi nejsem. ...
taky pridam sfou trosku do mlyyna
prvne to bylo na strednii asi v 15-16 de sme meli dokonce dyylera priimo ve tride nakej hasis , ale moc bych tomu neveril prodaval nam za deset zeleny a za dvacku hnedy brko a od ty doby vlastne kourim ... sice ma spotreba je takova sinusoida ale je tady porad... ... vy viite
f 15 celkem dobrej outdoor, klasika jak tu už někdo psal, dřevěný nohy, antislint v hubě, takže hnedka pifko do toho..... jináč nic moc..
až tak od 16-17 sem začal pociťovat sílu a taky vlastně začli lepčí modýlky a lepčí zážitky
Poprvé asi ve 14, byl to brachův outdoor, docela dobrej ale napoprvé sem se moc nezhulil. Hoodně sem se zhulil až v prváku, šli sem 1. Máje za kmarádem, byly sme trošku v náladě s červénýho vincka, tam se začalo hulit, ja si parkrát potáh, a pak se mse vydal s kámošem na intr, celou cestu(asi 15 minut) sem se vkuse šíleně smál a kdybych nešel s kamarádem tak se určitě ztratím(nevěděl jsem totiž vubec kde jsem, jen jsem nasledoval jeho kroky. Jo na ten stavek asi nikdy nezapomenu...
ja jsem hulil poprvý v 14 o silvestra. to jsme si s kámošem asi tak přes pět lidí každý sehnali jointa za pajcku a byl docela hustej vítr tak než jsme to zapálili tak se nám ty jointíky skoro celý vysypali, ale nebylo mi z toho vůbec nic. až tak vo dva týdny později jsem se stavil za kámošem (v tý době taky začínal) a on že jako něco má tak jsme dali asi 5 dýmek a pak jsme chodili po venku asi do 10 do večera a báli se jít domů byli jsme dost nagaši :-). ale to už je nějakéj ten rok zpátky teď už je to docela vo něčem jiným
Absolutní svoboda je daleká budoucnost, k níž jsme všichni na cestě, jejíž obraz nikdo nezná, jejíž zákony nejsou nikde napsány.
skor ako som sa prvy krat dotkol ganje som si precital vsetky mozne aj nemozne clanky a knizky, kt som bol schopny zohnat.
ked som si to zosumiroval v hlavicke, v pohode som po nej siahol.
typujem, ze som mal okolo 21 rokov (t.c.26)