Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od bobek bobson Já teď mám ve skleníku 20cm vysokou kytku a u horního patra mám jednocípí listy. Setkal jste se s tím někdo?
jo,ja mam kytku ve skleniku,nejdrive sem ji trapil asi 2 tydny pod usporkou,a rostla normal ale strasne do vysky....zastrihl jsem ji nad 3. patrem a presadil do skleniku,nejdrive se zdala normalni,ale po tydnu+- se mi zacala zdat nejaka divna,listi meli bud 3 nebo taky dokonce jenom 1 cip listu,a zacala se ,,mrte,, vetvit,na to ze ma cca 20 cm,ma 6 vetvi od hl. stonku,ale z tech vetvi se zacinaj delat dalsi a dalsi vetve a to nerovnomerne a rozhazene...kazda vetev jinde,ne jak normal ze mas 2 vetve naproti sobe,ale uplne jinde.a jaste k tomu na tech malejch vetvich je kazdej list jinej,jeden malej,druhej ma jenom treba zase ty 3 cipi na listech....no,uvidime co z toho vyleze.......
jo,ja mam kytku ve skleniku,nejdrive sem ji trapil asi 2 tydny pod usporkou,a rostla normal ale strasne do vysky....zastrihl jsem ji nad 3. patrem a presadil do skleniku,nejdrive se zdala normalni,ale po tydnu+- se mi zacala zdat nejaka divna,listi meli bud 3 nebo taky dokonce jenom 1 cip listu,a zacala se ,,mrte,, vetvit,na to ze ma cca 20 cm,ma 6 vetvi od hl. stonku,ale z tech vetvi se zacinaj delat dalsi a dalsi vetve a to nerovnomerne a rozhazene...kazda vetev jinde,ne jak normal ze mas 2 vetve naproti sobe,ale uplne jinde.a jaste k tomu na tech malejch vetvich je kazdej list jinej,jeden malej,druhej ma jenom treba zase ty 3 cipi na listech....no,uvidime co z toho vyleze.......
hmmm takovi dost nepredstavitelny jenda fotka v tomdle pripade muze vydat za 100 slov
Lahvan_FlaskiCZ : zdar , jak si udelal ze se ti to takhle rozstiplo ? to jako uplne samo se to zozvetvilo uz nad deloznima listkama ? to je skoro jak řízek
jedna moje kyti jela od mala samý divný a pokorucený lístky, úplný divotvorný tvary.. po cca 6. patře najednou normální 5ti cípý zubatý lístky a od tej doby roste jako normální kytka.. zvláštní )
je možný aby ta moje kytka s kulatýma lístkama byla "říznutá" jinou? sem zjistil že je to hermáč takže sem ho vykopal a strčil do květináče a mam ho ted v pokoji..... najednou čichám mátu...listy se zoubkama voněj klasicky ale ty kulatý jako máta...
MEDwjet : mno zrejme je tvuj model takovej sukničkář . zrejme to nebude máta,jen se to zdá. Nebo ze by se ganja krizila s jinejma rostlinama ? to by me celkem zajmalo, ptz by se pak ganja dala zamaskovat do jiny kytky wtf
takhle vypadá...je celá divná...vypadá uplně jinak než ostatní moje kytky...ze začátku rostla normálně ale pak jsem dal kytky moc brzy ven (začátečnická chyba ) naštěstí se všechny vzpamatovaly jenom takhle jedna od te doby roste nějak divně....větvičky přerostly stonek...listy přestaly být zubatý a složený a větvičky jsou na konci ohlý a list visí dolů...a hlavně ta mátová vůně asi si udělám ganja mochito
neco podobneho se mi taky stalo,ale ve skleniku,bylo to prehnojenim,kytka normal odesla,splesnivel ji stnek u zeme a byl END,a ty listy mam taky,sice to nesmrdi matou,ale taky nebyli deleny a nemeli zubaty konecky...prostrihal jsem ji a vono se to vzpamatovalo,a us to hazi normal listy....ale podle me v tomhle pripade to bude prelitim.........
zdar.no tak možná se to už objevilo,ale mě vylezly z jednoho semínka dvě kytičky.ale nerostly najednou.jedna rostla tejden a půl a až ptom vylezla i druhá.ale vypadá to zajímavě.