Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Komu se nelení tomu se zelení, bohužel pravda je jenom částečná nelením, ale zelená se fest no abych pravdu řekl, nezbývá mi moc času.. realita je taková, že jsou v hlíně 4 holky Orange Budu.. Master Kush již seknut.. až bude nafocená poslední rostlina podělím se se závěrem mého letošního snažení
Pro oko dodávám pár nostalgických záběrů ze 14.10.2008 z částečné sklizně...
Master Kushe jsem nechal dozrát co nejdéle, i když vzhledem k počasí mohl klidně zůstat s Orangadem, ale to by muselo být místo na všech 13 kytek :p po žloutnutí listů sem se ale rozhodl rostliny MK seknout.
Hned po proběhla očista od přebytečnýho listí a rostlina byla zavěšena, kde v průvanu pomalu schla cca 14 dní.. poté odděleny palice od stonků a vloženy do kartonové krabice, která může pobírat zbytkovou vlhkost.. pak uložím na chladné místo (né do sklepa, velká vlhkost může způsobit plesnivění). Po dvou letech v 10 °C neztrácí na kvalitě, nýbrž jí nabývá! Osobně vyzkoušeno
Ikdyž to z fotek vypadá tak na měsíc květu a monžná tejden k tomu, věřím, že víš co děláš a bezdůvodně bys předčasně nesklidil. Kupříkladu já měl mástrkuše a ten by ani teď nebyl ready. Pěknej grow jako vždy, pěkný fotky jako vždy, ovšem chybí nějáký to předsklizňový makro. Každopádně good luck při výrobě masti atd...
Btw....jako speleolog to pravděpodobně budeš znát, ale kdyby náhodou http://www.naica.com.mx/index1.htm...ostatní to určitě taky bude zajímat...
velká omluva k letošnímu outdoorou.. především lidem, kteří by rádi vědeli jak to letos dopadlo... z obavy bych čtenáře upozornil, že letos se doopravdy nedozví jaké množství se sklidilo... mohu jen konstatovati, že předešlá vidina bo teze je z velké části zažehnána a překročena... což mne naplňuje tím, že jsem alespoň v této věci nezklamal..
bohužel jsem se musel rozloučit se svým čtyrnohým přítelem, proto mi dopřejte chvilku odloučení...