Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
S velkým zpožděním je tu konečně rozdělení karmy na pěstitelskou a nepěstitelskou. Po najetí kurzorem myši na karmu člena se dozvíte, kolik tvoří zásluhy v pěstitelských fórech.
Karma je tedy nyní k dispozici i v jiných než pěstitelských fórech, takže můžete hodnotit příspěvky například i v Kuřárně, jen prosím nezapomínejte na to proč tu Karma systém existuje.
citace:
Původní příspěvek od teabooster Měly by jste si uvědomit,že karma se neudílí se SOUHLASEM
to znamená pokud s někym v něčem souhlasim-nebudu mu hned udělovat karmu,ale pokud snim jenom souhlasim-odkejvu si to doma u compu a tim to končí.
Pokud se ktomu chci ještě nějak připojit a nebo vyjádřit-tak to tam nějakou rozumnou formou napíšu-třeba :jasně Pepo,máš pravdu,souhlasim s tebou je to jak píšeš,tak se mi to taky stalo
a nebo neéé Ty kecáš,takhle se to nedělá,nebo by jsi neměl atak
A né hlavně hned při každym souhlasu a přitákání,hlásit K+ nebo K- tohle právě dělá z příspěvků HYENY u kterých při přečítání strávim ranec času a pomalu se nic nedozvim.
Každej den si vyzvedávam 30 mejlů s hláškou BB přispěl ktomuto tématu-letim tam abych se dozvěděl něco zajímavýho a co tam? he,sračka-někdo někomu udělil karmu a já si to mam jít přečíst-to je teda pruda
Pokud s někým sdílím podobný nebo hehe dokonce stejný názor,nevkydnu mu karmu a ještě to tam napíšu,ale napíšu mu do PM,že jeho příspěvek je fakt husteej a se všim co tam napsal se ztotožnujou i moje názory-to bude mít ale radost a hlavně si to bude pamatovat,kdo ským sdílí stejný názory a kdo ne.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
zajímavé, hodné pochvaly, nicméně rozlišuje to jen kde byla karma udělena, ne za co. stane se že člověk dostal karmu za téma v kuřárně, kde nejde udělit, takže mu byla přiřčena tř. v out galerii. (prostě někdo ti chce dát karmu a jelikož to nešlo v kuřárně, picnul ti ji někde v galerce)
můj dotaz by se týkal jednoho člena. proč má Svahadji (Svahi - nic proti) 128% pěstitelský karmy??? system error?
dotaz další... je to % z celkovýho počtu karma bodů nebo % z "karmickejch kliknutí"
budvar - vítej zpět, koukám novej avatar, novej podpis.... na kukandu nebo nadobro?
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.
Já teda nevim jak Vám, ale když kliknu na karmu člena, ať je to v kuřárně nebo indoor galerii, tak to menu je stejný. Buď sem , zkouřená lama nebo obojí a měl bych konečně skočit z mostu (už to slibuju dlouho). Používám IE6. Kam mám přesně kliknout satr sapr, abych zjistil tu změnu?
Původní příspěvek od jestedman zajímavé, hodné pochvaly, nicméně rozlišuje to jen kde byla karma udělena, ne za co. stane se že člověk dostal karmu za téma v kuřárně, kde nejde udělit, takže mu byla přiřčena tř. v out galerii. (prostě někdo ti chce dát karmu a jelikož to nešlo v kuřárně, picnul ti ji někde v galerce)
jj... viz já se svejma 70-ti procentama pěstitelskejch bodů