Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No jestli to nebude Moribundus tak mozna ph nebo geneticka vada. vidim ze ty listy samy o sobe nejsou moc ve forme a hlavne na tom jednom sudý pocet cepeli..?? znas ph pudy? ph zalivky?
JO na ofuk tam mam 2rychlostní větrák, ale ne přímmo na výbojku. myslíš že by do bodoucna byl nějaký PC větráček přímo na výbojku dobrý? to zas bude prdel to zapojit.
No možná malinko spálený jsou, ale ty zkroucený jsou, jak řekl Anubis, nejvíce dole a postupně se to sune nahoru. Myslím že se to teď malinko zasavilo, musim zaklepat, ale uvidíme jak se to bude vyvíjet dál.
Thanks wasco , asi to bude ono, a jak se s tím mám vypořádad když už jen flušuju a nechci použít hnojivo, aby to nezměnilo chuť a aby to zapůsobilo. Předem díky moc za rady.
PS: Pročetl jsem fag a žádnou moučku nemám ani nevím kde bych ji měl vzít.
Foto:
Tahle to vypadalo u outu,nakonec z toho byli uplne naprd kytky-to sem jeste neznal grower a hnojil kristalonem...
Kyti hezky rostou a tedka se obzvlast zacli nafukovat paldy a pribylo dost new bílejch pestíků.
Tady přikládám foto ze dne 18.5., takže trošku starý, je to z důvodu mé zaneprázdněnosti, tak sry.
Do pátku snad budou nějaké ty aktuální.
Teďka sem testnul nejaky ty malinke palicky(fakt skoro macro,to aby vse slodo tech nej) a docela pohoda
Zdravím.
Blížíme se pomalu, ale jistě k závěru. Dnes jsem je připravil na 48 tmy a pak jdou pod mačetu .
Mimochodem už mám doma new osazenstvo(4xmazar+Blueberry+White Island) na new grow. A navíc jsem nakoupil několik vychytávek, ale to vše v new growu. Máte se na co těšit a já doufám že taky
Za řízky thx Sopka-fakt mrtě pohodář a jednání nad 100% doporučuji.
zdravim, jestli ti můžu poradit tak jak tady několikrát píšeš že pojedeš papayu příště ze svejch oprclejch semen. se pak nediv že to budou hermouši všichni. zapomeň na to jinak to bude hrůza
rikal jsem sice ze hulit nebudu,ale to bylo minulej rok a od ty doby se toho moc zmenilo
smokereport:
chut ovocna,nevim k cemu bych to prirovnal,vubec neskrabe a nekope
zhuleni je pohodovy,je potom mrte dobra nalada,nic vas nerozhodi,vsechno vám je jedno,lehky speed se taky obevil,kdyz jsem vyslapal na kole kopec,kterej bezne tlacim,uplne f pohode na 2 4,
po 2-3 hodinach nepretrzity pohody prichazi lehci unava
druhy den vas neboli hlava a pretrvava pocit pohody....
i kdyz toho nebylo tolik,jak jsem ze zacatku ucekaval,mam z toho dobry pocit
inac us jede dalsi indoor,casem zalozim new thread(jedna se o rezy blubery,mazara a white islandu)