Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cau juli
to by sis mel vypocitat sam ne?? jak dlouho ti to bude trvat do sklizne..
Psal si ze 1.3.08 je to mesic na kvetu, takze si myslim ze ti to do konce brezna krasne dojede...uvidis sam.
peace and grow
oooooooo zdar mam na vas mensi dotaz vecinu chloupku na teto kytce uz mam dohneda ale na sklizen to jeste neni je to naka moje chyba nebo myslite ze to bude odrudou ? skero totiz pestuju poprve nemam nake vetsi skusenosti . diky za odpovedi JULI :-) Ale jinak je nadherna co rikate
jediné podle čeho poznáš že je kytka hotová je zabarvení plyskyřice (pod dětským mikroskopem) jakmile se začne zakalovat tak by se to mělo sejmout......
pestíky jsou někdy hnědé už v polovině květu (já je měl taky hnědé z větší části)
prostě to nech těch 55-65 dní na květu....
většina skér dozrává 60 dní a některé déle..
ať se daří kámo
cuss chlape.. no kdyz jsem projizdel tvuj grow tak jsem myslel ze tam nic mi nebudes. ale jinak docela pekny rohodne bych ti doporucil na pristi pestovani dat kytky do vetsich kvetinacu tak aby byla vyuzita cela plocha ve skrini, poradny hnojiva (pokud nemas moc penez, kup si treba od bio bizzu - grow, bloom, pak nejaky enzymy, doporucil bych ti taky od plagronu phytamin) a taky neni spatny kdyz mas peroxid vodiku a obcas je tim prolejes, joo a na semena bych taky moc nedaval. mas lepsi kdyz si radsi koupis rizky! jinak hodne stesti
"Vy už jste féroví huliči, vy to hulíte bez tabáku!!" - hláška z r.2006 vychovatele a protidrogového preventisty na DDM
ZDRAVI tak jak za trest z niceho nic se mi obevily v hline neke musky doprdele neni na ne nohodou neco co ma kazdy doma ? a je jich tam docela dostt a zda se mi ze jsou jenom v jedne kytce PORADTE PROSIM Juli
Cau Juli..
na ty musky si porid lapace, ktere zapichnes do kvetinacu sezenes to v kazdym kvetinarstvi..
nebo se dela vyvar z tabaku ci mydla a tim vyvarem pak prolijes kvetinace...
ja sem to resil i tak, ze sem postrikoval hlinu sprejem na hmyz--jak je na komary a tak a taky to pomahalo.
Trafo..
Nerikam, ze je to idealni ale provadi se to...
kytkam by to nejak uskodit nemelo..je to jen rada z me strany.
At se Juli rozhodne sam jak je zahubi...