Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pěstu zdar!
cus bery,dle meho názoru je to blbost nasadit hnojivo tohoto typu ted,používá se pro zlepšení schopnosti kvést tzn. vývin nových květů a mohutnější kvetenství(vše se dozvíš v návodu např v Gshopech)-2 týdny před koncem se tento přípravek vysazuje a můžeš začít flushovat-jestli máš v plánu.Jinak ta hnojka není špatná,to máš recht!
pánové pod atomovou lampou pěstuju věky, v těch pravěcích byl základ kvalitní humus -hlína a to bylo vše!!! a palby jak vrata a kytka jak barák,jak to je jak má být není třeba nic na kořeny,dva chlapy to nevyškubnou,pokud chcete monstrum monstrozis tak nic nepřekonalo
Floran-hnojivo na trávníky-zálivka,to prostě nepochopíte,připravte si žebřík a pilu,no dnes je už výběr hnojiv na květ,tak to si vyberete sami,nedávám nic,v nákvětu bio forte +reproforte + jednou hydroponix za 30 kč-vvypadato mjako krmivo pro ryby ten obal a tu decku prášku na zálivku nespotřebujete nikdy leda že by toho byl deset let po sobě hektar,koumáci s postřikovačem můžou nastoupit do květu s bio algenem za sedm pětek,final solution dobrý ale nepoužívám ,stačí mi ripen , pod tim bio forte vám to nikdy nezhnije
posílám foto čistě bio grow,palba ,tak na co hnojky?na doplněk ne na žrádlo.....
cest alladyn,letosni grow jsem taky nehnojil-výsledek dobrý takže spokojenost(nake foto v galerce), jen jsem berymu rozmlouval ten monster bl. 2 tydny před kosou,pěstu zdar
hm tak hlina je dost dvolezita hlavne jej kvalita, ale ziviny v nej myslim
ze niecu dostatocne pre velke kytky, takze minimalne na kvet by som kupil
nejake hnojivo a potom na flushing, PLAGRON a ADVANCED myslim ze su
Já letos pěstil Mandalu bez hnojek a jsem nadmíru spokojen.Je pravdou,že to rostlo na záhonku nezi květinama v dobře skypřené půdě.Hlavně záleží na místě a kvalitě zeminy.Takovejch míst je,ale málo.Lepší je pak nějaká bedna 80-100l a do ní si dát hlínu dle svého výběru
Hoši mám peckovej návod na hnojivo, které rozválcuje značková hnojiva=)Do 10l kýble naperem:čtvrt kýble slepičinců(nejdůležitější je dusík), tak 2 kila ryb(hodně blahodárný fosfor), 2 větší hrnky uhlí ze dřeva(uhlík), dolejt vodou, zavřít, zatěžkat(aby uvonující se plyny nenadzvedly víko) a nechat hnít přes zimu. Na jaře nasekat kopřivy-přidat do hnojiva a máme hotovo. Je to pecka. Ale upozornění!!!!Po zimě někoho pošlete kýbl otevřít a vše sledujte z dálkyaby ste eště vůbec mohli ono hnojivo požít. Až budou kytičky měsíc starý tak asi jednou tejdně nalejt hrnek do 10l konve a rozmýchané zalejvat. Kytky porostou jak vzteklý
Taky souhlas- nejdůležitější je dobrá hlína, nejlepší je si ji, ale ještě nějak vylepšit: kostní moučka, guano, žížalí hovna, perlit např.! Z letoška mám dobrý zkušenosti s koňskym hnojem tak 15cm vrstvu asi 40cm pod kytky. Pak to jede jako v hydru...
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
zdravim, dobra hlina je zaklad me se osvedcil (substrat pro pelargonie +perlit), a abych nebyl OT tak nejvetsi efekt ma podle me PK 13-14, a biobiz grow, ale dva roky zpatky sem jel pouze (obycejny) -(rust)Wuxal Super + (květ) OBM a taky velka spokojenost,ale stejne klic vseho je slunce
Jak uz je tu psano nejmin stokrat, tak zaklad je hlina!
Nekdo se muze domnivat, ze nejlepsi hlina je od Boibizz , Plagron atd....
Neni tomu tak(pro IN dokonale, ale na Out nikdy), je to zbytecna investice.Nejvhodnejsi hlina je ze zahradky nebo z kopmostu (nejlip cenozem), kterou smichame z perlitem a piskem.
Na hnojeni doporucuji jenom zakladni hnojiva zadny TOPMAX, Pythamin a jine zbytecnosti.
Původní příspěvek od Dwarf Vingette Ahoj, taky se podelim o me zkusenosti....
Jak uz je tu psano nejmin stokrat, tak zaklad je hlina!
Nekdo se muze domnivat, ze nejlepsi hlina je od Boibizz , Plagron atd....
Neni tomu tak(pro IN dokonale, ale na Out nikdy), je to zbytecna investice.Nejvhodnejsi hlina je ze zahradky nebo z kopmostu (nejlip cenozem), kterou smichame z perlitem a piskem.
Na hnojeni doporucuji jenom zakladni hnojiva zadny TOPMAX, Pythamin a jine zbytecnosti.
Na rust: BioBizz Grow
Pocatek kvetu: BioBizz Grow + Biobizz Bloom
Kvet: Biobizz Bloom+ ATAMI PK 13-14
Konecna faze kvetu: Ripen
pestu zdar
dwarf
absolutne souhlasim mel sem uplne to samy+AH Enzymy a absolutni pohoda.