Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Šudo#2 Tak ti držím palce nech ti to víde, budem tvoj threead sledovať
Som tu z novým updatom a som rád že konečne na chvílu fotrovci vypadli z domu a ja som mohol ísť zasadiť aspon 2 rastlinky na strom
prikladám sem fotky
1, ako som to uložil aby sa rastlinkám nič nestalo
2, tak toto je výhlad od kial na rastlinky bude dopadať svetlo
3, rastlinky
4, provizorné zavlažovanie
5, rastlina č. 1
6, rastlina č. 2
Ak mi všetko výjde podla plánov, tak budem mať ešte jeden kíbel na strome, na borovici, ale budúcnosť je zatial v oblakoch
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.
Mám smutnú správu, neviem či moje rastliny prežili tú pohromu čo sa tu dnes odohrala, padali krúpy velké ako čerešne
Kedže je mokro tak na strom by som sa nedostal, je klzký ked je mokrý a padol by som, takže situáciu ísť skontrolovať nemôžem
A na políčko sa tiež nedostanem, tam bude noša blata
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.
Njn brutal...aj u nas to 5 min bolo ale skor take hrasky...ja som mal svoje zakryte este, ale ja ich mam tak rozlozene ze by sa im nic nestalo.....musis len verit hadam ti ich ten strom zachranil, ja by som sa skor obaval toho vetra ci ti ich nezlomil ale kazdopadne drzim palec
No lixi, vcera som sa tiez dost bal ked som videl co sa ruti na rolu, myslis si vsak ze to prezili (som optimista), kam ti vlastne vedu tie hadicka, dole ? potom deletnem
Fuck the cola, fuck the pizza, all we need is slivovica
systems: BONGASMASKDÓZABONG
Ahojte zasa som tu, bol som pozrieť rastlinky na poli a bol som prekvapený, krásne vyrástli, ved pozrite sa sami
1-3, prvá rastlina, bola najprv na tom horšie, ale teraz je na tom lepšie ako č. 2
3-8, druhá rastlina, zarástlo to okolo nej lopúchmy, mala menej svetl=menej živín lopúchy odstránené
Dnes som ich druhý krát zalieval hnojivom
legalized marihuana!!!!
Toto sú moji prckovia, ktorý mi ako jediný ostali v boxe, sú zatial iba v kokose, je to niečo z kvalitnejšej genetiky ale bohužial neviem čo to presne je, listy majú prefúkané od ventilátorov, ten flak na liste je od žiarivky, som ho pripálil, do stredy musia vypadnúť z domu lebo idem na 2 dni preč
tie malé no name som už zasadil von
legalized marihuana!!!!
Mas toho fakt hodne a pekny to se musi uznat, ale zezacatku si zacal moc brzo, skoda toho, ale mas toho dost to se vykonpenzuje.....dobry je to sazeni na strom, chtel jsem taky vyzkouset, ale nejsem jeste tak dobry grower, tak raci typickej outdoor.
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8◄
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce◄
FaLda No ani ja niesom dobrý grower, tento rok sadím poprvé out, minulý rok som ešte nevedel ako sa pestuje a s tím skorím sadením máš pravdu, ale ja som sa nevedel dočkať
legalized marihuana!!!!
Dnes som bol navštíviť moje stromové rastlinstvo a musel som niečo s nimi spraviť, od severu do nich fúkal tak silný vietor že rastliny ostali ohnuté, jednu rastlinu som uviazal a okolo druhej dal paličky a zistil som že na tom strome o meter vyššie je dalšie dobré miesto kam dám další kíbel s dvomi rastlinami
1, pohlad z hora
2, miesto kam pôjde kíbel č. 2
3-4, rastlinky
legalized marihuana!!!!
Jasný, tak ja sem scháněl semena až pozdějc...ja taky začínám, mám 11 kytek, zatim stačí na první rok si myslim, je to až až....ale tak ty si už pěstoval indoor ne?!
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8◄
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce◄
Ano pestoval, v takom mini boxe a ešte k tomu tajne
No a nemyslím si že tých 11 je až až, ved problém sa o to postarať mať určite nebudeš a čím viac rastlín tím viac gramov
legalized marihuana!!!!