Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak vse je jiz skosene neco jede chcu ukazat aero jak to nakvetlo za 7apul tejdne od hozeni tri rezu ven ec 1.2az1.4 jedna se o jednu super silver hazy a dve migelovky mistni out naka sativka jeste tak dva tydny a pujdou pod kudlu
Tak probehla sklizen aero amazonu na terase jedna se o tri rezy jeden super silver haze od green house z matky z feminizovaneho semena a dva klony Migelovky <sativa ze Sevilly>take z jedne matky
celkova doba v amazonu 8 tydnu zadne rustove obdobi EC nepresahlo 1.4 ph pod 6 mereno kapkama od GH hnojivo neco od AH,GH,atami
+akvarijni topeni 50w
co dodat z ssh se mi podarilo vypestovat konecne neco co se bude dat kourit na po patej pokus no ...
viz prvni dve foto zbytek migelovka
par velice podarenych momentek ze sklizne kali mist v kokosu koseno 25/11/07 nadherna vune citronu rizla klasickym sativovym nl smradem krasne zabarvene palicky zcela pokryte pryskyrici pripomina to az kostky krystalu...hodnotim kali mist jako velmi dobrou a silnou genetiku...moc se tesim az uschne
moc toho z ni asi nebude ale asi to bude stat za to
a par fotecek suche migelovky z amazonu
je to nejsilnejsi kour mnohem silnejsi a mnohem chutnejsi nez SSH od greenhouse seeds...puvodem je to sativa pestovana nekde v seville domorodcem....
a par fotecek suche super silver haze taktez z amazonu..je horsi nez migelovka ale kourit se to da ma to opravdu krapet tripovy stavy ale jen krapet ..kazdopadne genetice genetik to bohuzel neodpovida ..no co zkusime SSH od shantibaby...ale docela hezky to voni
tak neco malo jak to vizera je docela kosa topeni v amazonu nestiha budu muset koupit jeste jedno teplota se pohybuje kolem19 stupnu v rostoku kyticky sou tentokrat zarazene moc nevistrelily asi kuli zime a male slunecni periode cca10hodin zijtra jim namicham jen ciste kvetove hnojivo ec 1.2 voda s osmozy hnojka AH+ATAMI
tak v novem roce to vipada takto vcera sem pokosil me pokusne oprcavky tak uvidime no moc semen ale asi nebude bo to krapet schnilo ale casem pribudou dalsi..
prvni dve je chronic
kali mist
migel2*
zbytek z kali mist
pot of northern lights
celok jinak jeto vse oprcane pure power plant tak jsem zvedavej co stoho poroste mam ted aktualne samce kali mist bude sensi skunk erdbeer a satori tak uvidime
tak mensi aktualizace den se zacina krapet prodluzovat no kazdopadne do kvetna to tu kvete ,,,
teplota je pres den kolem 20 na noc to je kolem 13 stupnu
celek
noethern lights v popredi
matka kali mist omlazoval jsem rodinu byla uz moc velka tak jsem si zni nechal jeden rez na novou maminu
original haze [seedsman]
sadhu
nakvetajici kali mist/durban f3 moje krizeni jsem na to zvedaf
druha original haze
sensi skunk od [sensi seeds]
sadhu
celek
dneska je ale hnusne
samec fraise sativa ERDBEER pro nove krizeni [canabis helvetica]
__________________________________________________________________________________
- K tomu, abys žil svobodne a štastne, musiš obětovat nudu. Neni to vždy snadná obět’-