Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
vis v nasem meste je to dane chtely by jsme aby se to rozdelilo je tu malinkej par pro tolik lidi ... a je tu vic urazu protoze si kazdy stezuje ze tam vjel on aten zase on a znovu 100 lidi 100 nazoru ..
čavees kokos nečakal som že tolko sk8 pozitivnych ludi sa najde medzi growers...ale to je len dobree...aa lakai shoes spravili fakt že MEGA video oplati sa kuknuť http://www.skatevideosonline.net/sk...r/fully-flared/
jojooo, taky jsem jezdil ale vysral jsem se na to kvuli kolenum a presel jsem na bmx flatland. jo a jinak fenorovi smrdi koule, pac na bruslich jsem taky jezdil a je to taky skvely, odlisnej styl .. i ted si obcas sjedu
začal sem agresiv in line docela sem si to dával........pak sem vyzkoušel skate poskladal sem si fošnu investoval sem do toho 4 litry ale jakmile sem začal chodit na střední už prostě na to nebyl čas nebo prostě mě to přestalo bavit kamoši už nejedzdili a jezdit sám to je pěkně na hovno takže sem s tim praštil ale občas z prdele se přijdu podivat na skatepark na brko atak.......jinak pokud chcete toho sk8ta tak se ozvete do pm střelim ho levně včechny součaSTKY SOU SKORO JAKO NOVY............a v zimě prkno jasná věc na to sem nezanevřel hezky vyjít na kopec dat si brko a jet pres pole pres louky pres lesy dolů ten pocit je užasny,,,,,, bohužel už 2 roky nebylo tolik snehu a aby se nějakej kopec dal sjet takže doufam že tento rok bude sněhu kotel,,,, peace