Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Pineapple Dávam dohromady a-winga a zkončil sem u toho že v tý krabičce co je objimka jsou dva dráty,no jeden bílej druhej černej a z předřadníku mam vytažený klasicky modrej hnědej a žlutozelenej,tak žlutozelenej je mi víceméně jasnej ale nevim co stěma ostatníma,kdyby moh něakej majitel a-winga poradit jak to ma zapojený byl bych moc vděčnej nikde sem tu informaci nemoh najít a k tomu stínidlu je akorát manuál na sestavení mechanickejch částí ale elektrický zapojení tam popsaný neni dík
Kdyby ti to ještě nebylo jasný,tak hnědej,fáze,jde vždy na úplnej spodek výbojky,na špičku pod šroubením..,což je v objímce vidět,na kterej kontakt to vede ..
zdarec, myslite ze by byl dobry rozmer skrine 100x75 cm na 400W s a-wingsem a nebo ten prostor je maly ??? tedkom mam 140x75 ale s hovnackym stinidlem a je to des a hruza tak, jsem to zacal predelavat pze to je takova skoro punk skrinka ale pomalu se vsechno vylepsuje ale stejne si myslim ze ten prostor je zbytecne velky na 400w (tech 140x75).
Původní příspěvek od killspider zdarec, myslite ze by byl dobry rozmer skrine 100x75 cm na 400W s a-wingsem a nebo ten prostor je maly ??? tedkom mam 140x75 ale s hovnackym stinidlem a je to des a hruza tak, jsem to zacal predelavat pze to je takova skoro punk skrinka ale pomalu se vsechno vylepsuje ale stejne si myslim ze ten prostor je zbytecne velky na 400w (tech 140x75).
Zdar, ja mám asi 130x85 a uplna pohoda. Prijal by som aj trosku viac na dĺžku, aby som mal kde strčiť zvlhčovačku a podobne. Ale nejako to tam vždy napracem, takže využívam trošku menej ako čistých 130 a je to OK. Využi čo najviac priestoru. zbytočne by som to nezmenšoval. Mrkni do galerky.
no prave za ta puvodni skrin mi prijde trochu nizka vzhledem k tomu ze bych chtel prejit na NFT system a naopak zase na 400W vsude pisou prostor 1m3 ... uz to predelavam po 3 sice az tedkom tak radikalneji ale tak mam trochu slozitejsi podminky tak to musim nejak prizpusobit
https://www.growgarden.cz/stinidla-...hem-stucco.html
Píší tam :Oproti dražší originální variantě je tento reflektor z běžně používaného STUCCO hliníkového plechu
Original je(co jsem vyčetl) z Miro9 a ješte má specialni upravu,při ktere neztrácí časem odrazivost.Snad jsem pomohl