Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2carlos
hele neredukoval se i pocet prizpevku>???,
btw: Vzdicky kdyz vidim tvuj nick tak se mi udela zle, vzpomenu si na nacka v mem blizkem okoli, kteremu se shodou nahod rika carlos, je to strasnej dement, dela asi 10 let kickbox a ma desticku v hlave, porad buzeruje a kdyz se na nej nekdo pokusi sahnout behaj tejden dalsi fashos po meste a vyrovnavaj ucty. Ale rek bych, ze ty to asi nebudes
Pokud se tu zvedla taková vlna nevole proti zrušení karmy z nepěstitelsých fór tak co udělat 2 nezávislé hodotící systémy:
1) KARMA - Smyslem karmy je možnost orientovat se především v pěstitelském know-how, které vám jednotliví členové v tématech nabízí. Karma není za souhlas nebo nesouhlas, karma je za kvalitní informativní příspěvky a výborné nápady. Měla by nováčkům pomoci odhadnout, jak je kdo zkušený pěstitel a nakolik se na jeho rady může spolehnout. Karma nehodnotí dotyčného, ale jeho příspěvek.
2) SOUHLAS (sounáležitost, pochvalu, oblíbenost ...) - Smyslem tohoto hodnocení by bylo odměňovat příspěvky pouze v nepěstitelských fórech a to za souhlas, odměnu, soucítění s autorem článku.
Graficky by mohl být znázorněný třeba listem nebo čímkoliv jiným.
Pod jménem by pak byly dva ukazatelé jeden hodnotící jak dobrý je člověk pěstitel a druhý, který by hodnotil povahu člověka, jak jej vidí jiní členové, jak s ním souhlasí ....
citace:
Jak psal carlos Díky všem, tenhle engine se dá především výborně administrovat a kustomizovat. Programovat nová vylepšení je prostě jednoduchost sama . Pokud vás napadnou jakékoliv další funkce, sem s nimi - uvidím co se dá dělat.
Takže technicky by to snad neměl být problém.
Nadruhou stranu vím že tohle je web zabývající se především pěstěním. Takže pokud by carlos tohle zamítnul tak to plně respektuju.
2 fak.gesho: a jestě řekni že ten nácek vypadá jako ten kterýho máš v avataru
Do celkového součtu příspěvků se již nezapočítávají příspěvky v Kanále a Bazaru. To souvisí se změnou pravidel bazaru.
Jinak k alternativnímu systému ke Karmě, týkajícího se souhlasu: dle mého názoru to postrádá smysl. Tohle je volná diskuze - žádný názor není dobrý nebo špatný - všechny jsou subjektivní. Takové hodnocení by nevypovídalo naprosto o ničem! Nesoutěžíme tu přeci o nejoblíbenějšího člena.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
zdravíčko Bryante, fakt jsi tu dlouho nebyl...
členové fora se rozhodli po zralé úvaze zrušit karmu obdrženou v nepěstitelských tématech
všicni přišli o puntíky a je to OK
Az ted po druhe jsem si vsiml po precteni, ze se ptas na Finsko...sorry...prehlidl jsem to
Kamarade, z Finska uz jsem nejakou dobu doma....a je mi po nem stale docela smutno...ono taky nekdy neni spatne zahulakat si do sauny ze?
jinak jsem ted uz vlastne pracujici muzikant v jednom Prazskem Symfonickem Orch...
Ale po vsech peripetiich a predstavami o sve budouci skrini, ktera je v soucasne dobe uz skutecnosti a je v pulce sveho cyklu, jsem zase rad ze jsem doma...