Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
- každej den na něm usychaly větší listy a tak nějak divně se kroutily, že jsem ho radši sklidil, abych
neměl problémy s plísní-člověk nikdy neví
- zhodnocení této kytky: květ je vytáhlej a řídkej, z asi 8 větví který jsem sklidil, by se dala udělat jedna větší dobrá palice
- zatím schne, takže se těšim na ochutnávku
12/12 - 41.den
- tak už je proschlej a zváženej: váha řídkejch palic 15g, což jsem ani nečekal,
chuť má trochu jak česká venkovka-sativa, zmašťuje ovšem dokonale a drsně
[Edited by breeder on 20-02-2002 at 02:06 PM]
člověk si musí postavit skříň, aby mu slunce vycházelo a zacházelo každý den, kdy on chce
buď sám sebou bohem › postav si skříň a pořiď si lampu
Cau Breede,
koukam ze si zase jednou chyt fotak do ruky a nemoh se ho pustit Nicmene obrazky sou moc pekny, TOP 44 asi dost zklamal co?
Nemusim dodavat K4U.
náhodou ten Top vypadá na fotkách docela parádně,určitě ohodně líp než live co?no,jsem zvědavej na tu seschlou mršku.Jinak asi zatim nejlepší z Topů co vylez
No breedere, fakt krása, co Ti mám povídat. Jak dlouhý paldy (ty co mají květy v kuse) a jak dlouhý kytky máš?? Dostala mě barva tý TOP 44, čím to dobarvuješ ?
to mott - kytky jsem bohužel nestačil změřit, každá byla stejně uplně jiná,
dobarvování zřejmě způsobilo hnojivo advanced hydroponics + bůstry a asi větší EC
člověk si musí postavit skříň, aby mu slunce vycházelo a zacházelo každý den, kdy on chce
buď sám sebou bohem › postav si skříň a pořiď si lampu