Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Me nestastnou nahodou pri ohybani ujela ruka a dve vetve (ty hlavni) co byly do Y se mi podarilo rozstepit. Tak jsem to zafixoval a svazal k sobe. Uvidim dalsi vyvin, ale i tak vetve rostou dal takze kytce to az tolik neuskodilo. Jinak z druhe mam krasny kerik, skoda ze nemam fotak.
//na fotkach pracuju, mel bych mit v blizke dobe zapujceny fotak
nedá mi neprispieť touto vcelku komickou príhodou. Už tradične všetky rastlinky ohýbam a jednu som ukázal kamarátovi, growerowi začiatočníkovi a jeho reakcia bola, že by som nemal sadiť rastlinky tak blízko vedľa seba.
Fotografia je spred troch týždňov a dnes som bol ohromený pohľadom na vetvenie. Je to jedna biomasa o rozmeroch 60X40X30 (výška) s asi 50-timi palicami.
Proste katastrófa, pretože rastlinka začína byť nápadná.
podlamování zkuste taky, asi tak 4 týdny před sklizní. Nalomíte lehce větev, vrátíte do původní polohy a podvážete kvůli stabilitě. Doporučuju spíš podlamovat spodní větve, na tom zlomeným se udělá koleno a místo jedné kyti to bude vypadat jako 3 nebo 4 kytky v jednom. Ohýbání je taky super, ale je prostorově náročné (šířka), já spíš můžu grow do výšky než do šířky. Využívejte podle svýho
udělal sem to taky tak trochu ted. nechal sem to plazit po drátu vodorovně.. zadrávoval sem to.. pak to dal pryč ale zas to začne růst do výšky.. ale s tím zlomením kytky.. hele.. jedna malá se mi zlomila...plazila se po zemi.. asi po 30cm co byla po zemi začla růst nahorů a je z ní hezká kytka... jinak kámoš měl už asi metrovej keřík.. fakt hezky rozvětvenej. .a najednou se to rozštíplo.. prostě jak kdyby ses rozřízl na dvě půlky svisle.. jedna půlka odpadla a druhá roste furt vesele dál.. a to je vidět řez stonkem hlavním....
Dávám sem asi 3 týdny starý fotky kámošova skleníku a jeho způsobu ohýbání, rozvětvený to je mrtě, nízký taky - co víc si přát... Později sem hodim fotky jak to jede dál. Ohýbat musel, páč mu to vždycky přerostlo a nedokvetlo...