Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ehm, no ja se nezabyvam tim, jaka je smrt a jestli a co bude po ni, to je jako bych se ukajel predstavou, ze jsem vyhral v loterii sto miliard dolaru a co s nimi udelam. smrt povazuju za jistotu, ktera me ceka, ale podstatne pro me je to, co ji bude predchazet. mam strach z bolesti a to telesne i dusevni. oboji se da diky MJ zmirnit nebo potlacit, diky za to.. potlacit se neda utrpeni blizkych, ktere bude trapit, ze odejdu ze sveta. to ve mne vzbuzuje smutek.
mettatron
spis nez jsem pokldala jen otazku 'co je a co neni' protoze bych to nevedela tak jsem chtela slyset co tim chtel yavar rict konkretneji .. v souvislosti s 'poselstvim smrti'
kdyz vis co je a co neni .. nac se ptat? .. no co trebas, kdyz se zabivas tim co je jsi .. kdyz se zabyvas tim co neni nejsi .. a naco se zabyvat necim co neni, jsi mrtva? vsak ona te nemine, sama uvidis co to je. do ty doby muzes slyset co ches a dokud neochutnas mango, popis jeho chuti ti o nem moc nerekne .. ahhhh ..
nerikam ze vim co je a co neni nechapu ze ses tak konkterne chytil zrovna toho ceho ses chytil co jsem napsala.. ty mas nazor ze ti neni nic do toho ze jsi mrtvej tak proc se o to starat ted me zas naopak tohle prijde zajimavy..jeste vic nez zajimavy .. chapes.. neresim tu otazku co je a co neni
edit .. strucne to byla recnicka otazka vic nez vyznamova ale preci jenom mi prisla trochu vecna ale nejsem uplne ve stavu se do toho nezacit zamotavat tudiz se presouvam do kanalu
Po smrti nebude nic. Stejně jako před smrtí není nic. Všechno je jenom kauzalita vesmíru. Přijde mi to hrozně egoistický, myslet si, že jsme něco víc, než jenom snůžka hmoty a energie která se mění v čase podle danných fyzikálních zákonů. Mno, jsem tak trochu materialista.
pochopit význam, a něco z toho pochopení použít a změnit sebe dokud je člověk živ lze jen při plnym vědomí..... jakýkoliv zhulenecký teorie nebo vize ve zhulu jsou jenom slabym odvárkem, jsou rozhodně zajímavý, ale nikdy vás to nedovede tam kam může...nebo nemůže .....
Smrt a její poselství? Já bych tuto otázku položil trochu jinak, co takhle - život a jeho poselství? Jsem člověk, který "věří" že vše co se děje se děje z nějakého důvodu nebo za nějakým účelem. A to se týká i těch nejbanálnějších věcí, kterým ani během dne nevěnujeme pozornost.
A co je podle mě smrt? Cílem života. Je to chvíle, na kterou celý život čekáme a stejně tak bychom se na ní měli i celý život připravovat. Mnoho lidí kolem věří, že jsou bytostmi z masa a krve - tedy ty postavy, které vidí když se podívají do zrcadla. Já už vím, že "Já Jsem" tam někde uvnitř těla. Mé tělo jednou zemře, ale "Já" zůstanu živý, očištěný od tělesných tužeb a přání.
Smrt je jen začátkem opravdového života. Zde žijeme pouze předběžný život a budeme se sem vracet, dokud své vědomí dostatečně nepročistíme a dokud nepoznáme sami sebe - ne tak jak bychom se chtěli vidět, ale tak jací doopravdy jsme.
A až poznáme kdo jsme a budeme "s plnou bdělostí" prožívat sami sebe a svůj život, pak smrt již nad námi nemá kontrolu. Pak můžeme odhodit tu nádobu, ve které sídlíme, s kterou se stotožňujeme a lpíme na ní, a můžeme jít dál.
-------------------------------
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!
Ja to vidim trocha vedeckejsie... Ziaden posmrtny zivot, ziadne sny, ziadne nebo, peklo, posmrtny chram, ziadne prevtelenie, ziadne mimozmyslove nieco... Proste nic, koniec. Clovek je len kopa mäsa, a jeho myslienky su len chemicke a elektricke reakcie v jeho mozgu. Ked zomriem, tieto reakcie sa zastavia a tym aj cely moj zivot. Uz nebudem nikam pokracovat, proste konec.