Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak paska zatim nic, dnes probehnu jina zahradnictvi
2 Jested, uz to mam vyresene, postriky z obchodu zafungovaly, trvalo to 5 dni, postrikal jsem 2x a stejne tak zalil roztokem na parazity v hline. Kytky si oddechly a jak rikas pusobi nabustovane. Tabak zkusim pri pristim problemu na jedne kytce, kvuli davkovani. Urcite potrebuju na postrik kytek 3 litry do tlakove lahve. Jeden litr spotrebuju tak na 3 - 4 kytky.
2 Stanley, afrikani dobry tip, ale mam rovnou pod balkonem palmu plnou bilych chuchvalcu hnizd bilych musek, ke me zaleti sem tam nejaka. Myslis, ze by pomohlo dat jsem nejakou feromonovou lahudku, aby nahodou neopoustely palmu ve vetsim mnozstvi smerem muj balkon. Mozna ze bych mohl nejakym drsnejsim postrikem vysirit to neradstvo z okolnich palem, nejlepsi by bylo slunecko sedmitecne, to leze po kytkach, zabiji vse zive a jen ochutnava, dokud je co, ale kdyz tu neni normalne, tak by asi stejne uhynulo. Mozna by nebyla spatna kytka ktera smrdi tem muskam naroubovat na ni nejaky dobry model kdesi jsem cetl, ze to udelali s chmelem a ty sisky pak obsahovaly thc, jen vypadaly chmelove
Co treba zkusit osprchovat ty palmy wapkou? Pocitam, ze by to musky znacne zdecimovalo... O tom chmelu roubovanym na konopi jsem cet zrovna neco nedavno od Carlose bo od koho, dokonce na to byla nejaka vedecka studie..Je to dost obtizny, rouby se nechytaji a chmel roubovanej na konopi nevykazuje zadny psychotropni vlastnosti. Smula
Earth laughs in flowers (Ralph Waldo Emerson - American poet 1803-1882)
wapka rotfl, postavim to k autu a vezmu pri jednom jen tak dal Stanleymane .D si prectu zpravu od tebe, chytnu se kytky a jak sebou budu skubat v krecich zpusobenych zachvatem smichu, tak vsichni paraziti vopadaj a vodlezou dobrovolne do hmyziho domova duchodcu...na souseduv kaktus...
no a s tim chmelem zadna brutalni skoda
s/mej se hezky
Hmmm, mi asi zacina lehounce hrabat, pac v UK by se to nepovazovalo za nic vyjimecnyho, mozna lehce excentrickyho (coz je klasifikovano jako roztomile a k pomilovani), ale pac si tu lidi spradaj spis svoji kasi, tak by to proslo bez povsimnuti.... potrebuju sem tam probrat, jsem tu uz asi moc dlouho Az je oklepes, tak jeste upadni a valej se (v duchui rotfl), to je pekne zamacka
Původní příspěvek od Xes wapka rotfl, postavim to k autu a vezmu pri jednom jen tak dal Stanleymane .D si prectu zpravu od tebe, chytnu se kytky a jak sebou budu skubat v krecich zpusobenych zachvatem smichu, tak vsichni paraziti vopadaj a vodlezou dobrovolne do hmyziho domova duchodcu...na souseduv kaktus...
no a s tim chmelem zadna brutalni skoda
s/mej se hezky
Cus Xes - Jen kratce - mame problemy s konektivitou, po 3 tydnech veder a slunecneho pocasi nam to malicko povyrostlo, fotky navesim az spravime inet.
Jak se to vyviji u Vas?
Catch u l8r
Zdravicko Stanley...thanx 4 asking ...slunce pere o 106, hulit je co a tak v tom horku tady beha jen CD v PS2..gameska GTA San Andreas. Vcera navecer jsme dali s par lidickami jizdu na bruslich podel plaze, je to tam samy bezbarierovy chodnik, sem tam te srazi vysmaty vozickar
Kytky takhle nejak:
musim zalivat skoro kazdy den, ale teplotu drzi ocean vetsinu dne pod 30°..venku ani mrak uz hooodne dni. Docela jim to prospiva, housenky jsou taky nejake giganticke, aspon se dobre hledaji, jinak skoro bez chorob silna rostlina
FOTO 1 super haze najel do kvetu
FOTO 2 super haze makro
Zdar lidi. Tak, konecne mame zpatky starou dobrou Anglii, prestalo svitit slunce, zatahlo se a zaclo chcat. Tak jak to je normalni. Uf, jsme si oddechli, ty tri tejdny slunce a teplot nad tricet, to je takove nejake neanglicke, ze No, lidi prestavaj brblat, ze jde vsechno do haje a globalni oteplovani a teplotni rekordy za poslednich 100 let a balej se do pledu a spokojene srkaj caj s mlikem. Zvyk kteremu jsem mimo jine prisel na chut. Jak pro Cecha pivko, tak pro Anglana hrnek caje - je to lek na vsechno
Sklenik je vyklizen a osetren nikotinem, kyti rostou znacne rychle, az me prestalo mrzet ze jsem sadil pozde. jsou kolem 1m20 mereno od povrchu hliny v kybli, takze i s kyblem jsou skoro tak velky jako ja. Zaciname kvest, nicmene opravdu zaciname, po pulhodine pideni najdu tu a tam bliznicku, ale zaciname 3 kytky z 5, z toho 2 nejvetsi jsou 100% samice, 2 zbyle se zatim odmitaji projevit. Radost.
Dosud jsem hnojil na rust chaluhou a organickym hnojivem bez blizsi specifikace, menim slozeni koktejlu na kvet - chaluhovy extrakt + chemie NPK 0-10-10, o nedostatek dusiku strach nemam, kompost je multipurpose obohaceny formuli John Innes (tradicni slozeni makro + mikroprvku, velmi stara a casem osvedcena formule) + perlit + organicka slozka (100% ready to use organicky obohacovac pudy, slozeni je hlavne hnuj, slama, drevene odstepky a buhvico - je to sypke jako kompost a krasne to voni venkovem kytkam to evidentne velmi svedci. Nadale osetruju dvakrat tydne postrikem proti hmyzouchum, presto mi nejaka mrcha pres noc sem tam neco ozere, ale nic desnyho.
Rizecky se chytly, probehlo presazeni, necham je jak jsou, musim si rozmyslet co s nima, vzhledem k tomu, ze jsou to klony z jedne kytky, muzu provest volaky experiment. Uvidime. Mate-li navrhy, vrhnete.
Tak jeste nejaka fota - jak jsem slibil, tak cinim, vesim.
Z outdooru fotky nemam, protoze jsem naposled byl kontrolovat v chcanci a nemel jsem fotak.
1. fotka je globalni pohled na slecny shora, snazil jsem se to zabrat tak aby bylo videt co nejvic, nicmene se mi to nejak stale nedari.
2. fotka je detail koncetiny slecny v nejvetsim kybli.
po vejplate musim koupit vetrak, sice je dost casu a ventilace je vcelku vyresena, ale clovek nikdy nevi, taky jim to snad prospeje aby jim zesilily stonky, aby se nam nepolamaly az ponesou aspon takovou zaplavu palic, jako ma Xes
Problemy s konektivitou pretrvavaji, tudiz nemuzu updatovat tak casto jak bych si pral...
Tedy zatim mavam.
Naposledy upravil Stanleyman 05-08-2006 v 08:45 AM
Krasne soumerne a zdrave keriky to mas Stane, profesionalni pristup je citit na 100 honu. Chtel bych poznamenat, ze trvale slunecne pocasi na sopecnem ostruvku je klimaticka nuda. Ani nevis, s jak sirokym usmevem ve tvari bych uvital kouli snehu, nebo blesky z bourky. Ty uz jsem nevidel 3 roky
...a neboj, konektivita casto zustava i kdyz internet nefunguje ;-)
cekam trpelive dalsi zeleny reportik, at se tvym kytkam blizny i ze stonku derou
O dekuji za prekrasne prani. Profresionalni nikoli, nadsene amatersky anokoli, brzo budu osobou studovanou v oboru ackoli. Jedu se rekreovat, tudiz sem natesenej, pac az se vratim, tak si ten kytkorozdil desne vychutnam. Hahaaaaa
Custe
Jo a diky za karmy!
koukam zadna aktivita...tak aspon ja kratce a uderne, vratil jsem se orekreovan, kytky nerekreovaly, ale drsne na sobe pracovaly, takze se zacinam obavat aby do sklizne nedosahly strechy, ale snad s bude dat nejak poohejbat a tak. Fotky mam, jen ne na tomhle kompu, take brzo dotlacim. Zatim mavam.
Nazdar a mavam. Prihodim tedy jednu globalnejsi photku. Dva az tri tydny a muze zacit sklizen prvnich palic. Vlastne jsem uz jednu kytku sklidil, byl to ten Yogurt a visi ctvrtym dnem hlavou dolu. Za vetrakem od notebooku se mi siempre susi nejaka ta palicka z neho, at je co dat do brcka.
Zdravim souseda na Tenerife!Tak podle tech brusli to typuju na playa de las Americas?Jinak vidim,ze se s tim moc neseres.to je pristup jak ma byt.Chtel jsem se zeptat jestli nemas problem s malinkyma bilyma muskama a takovymi zelenymi broucky co nechavaji v listech suche cesticky.Strikam to neem olejem a celaflorem,ale nejak to nezabira.Tak jsem premyslel o tom tabakovem roztoku,no co ty by jsi mi poradil? Jinak ziju na Gran Canarii na jihu v Maspalomas.jak rikas hice pekelne. Ja jsem skocil do Big Bangu a konzultoval jsem to s Dethakem,vypada to,ze to bude velice zajimave.Nemnel bys taky nejakou uzitecnou informaci?Tak TE moc zdravim a smekam!Buena suerte.
Tak, konecne moment na ty fotky, jen ze skleniku, kytky uz maj pres 2 metry a jedou, zacina se to pekne palicatet, ackoli mam dojem, ze oproti cecham a zbytku sveta jsou moje krasotinky v kvetu nejak malicko pozadu, jsem potesen. Cim nejsem ani zdaleka tak potesen, ze z peti se vyklubal jeden samec a jeden hermous, samec sel bydlet do baraku do mistnosti, kde se nic nedeje, aby se tam vysypal a hermouse asi s tezkym srdcem fiknu. Skoda preskoda je to, pac je to krasne rozkosatela, pekna a zdrava kytka...no co se delat..mozna ze ho jen prdnu nekam ven a uvidim, co s nim.
Tak a este ty fotky...
Zatim
2kanarek: zdravim sousede, jsem kousek od las americas, ty bile musky musim liquidovat taky, skoro kazdy vecer je ostrikavam tlakovym rozprasovacem, ten neem pomaha jen na prvni dve stadia a na dospele jedince ani hovno, nemam na ne nic a davaji kytkam poradne zabrat. No a na ty cesticky v listech mi rekl mistni Shaman, ze to jsou hongos (houby) v hline. Tak jsem to zalil 2x s tydenim odstupem TRICODERMAS bio flower produktem na nemoci korenu a ty cesticky v listech behem 3 tydnu vymizeli skoro uplne, "jen sem tam zridka se ted uz objevi nejaka ta cesticka na ojedinelem listku", ale jsem skoro v sklizni, tak uz to necham ta ja to je
2Stanley: anglicky sklenik rulezzz, ty si asi dost vyklidneny pan, koukajici se denne do zeleneho kralovstvi, me uz kytky zloutnou jedna po druhe a o dvoumetrovych se mi muze na balkone jen zdat, vsechno to musim drzet u zeme, at to nekdo neuvidi a neukradne. Kamaradce nedavno policajti ukradli uplne vsechny kytky. Branit se nemuzes, protoze jich je vic a maji zbrane. Kdyz reknes svuj nazor, stlucou te a vezmou te do zajeti. Pak te jeste vydiraji a opakovane praktikuji psychicky terror. Dokud nas ale nedostanou vsechny, tak se bude po svete trava zelenat, cehoz jsou tve krasne rostlinky zivym dukazem