Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od jestedman ano vzhledem ke globálním problémum, je ten můj "že jsem se posral" vcelku zanedbatelnej, ale pálí mně víc než terorismus
pokud to sou studenti, tak at jdou na brigadu, skrinku delali ve 4 lidech, si myslim, že za tři dny (každej) někde ve fabrice to dá dohromady min. 5000, tak jakypakcopak
Jasne,peace
Ale niekto sa možno potrebuje najskôr popáliť,aby pochopil...Väčšina ľudí sa radšej učí z vlastných chýb
dealera som robil..je to humus...ani nevis a zrazu ti zacnu volat ludia ani nevis jaky..najvacsie paranoje a.. v klude pohulit...tak to nepoznas...rychlo som s tym sekol..kym sa dalo..a aj som si hubu nabil..dealovat je humus...radsej si potajme pestuj..ked dakdo xe kupit..tak ani nevies ze co to ta marihuana je..bo ti na dvere zaklopu kuklacikovia..a mas po chlebe...a ked xe dakdo kupit...tak jedine v malom..podstivo..a dvovernemu znamemu...ale vo velkom..tak to sa nerobi...bo je to mrte nebezpecne..pamataj ze ty ludia si ta zapamatuju..viem o com hovorim..budes xet zarobit..a nakonec prerobis..ale ked tak pisem..no nevim co by som ja bez tych dealerov robil...ale teraz xem sam pestovat..a potajme..
Váž si veci, ktoré ti život ponúka, pretože nikdy nevieš kedy sa môžu pominúť! Moje male brblave
Zdarec tak jen abych reagoval na všechny poznámky zde je celkem nutný jak to sleduju.
Z toho co jsme měli jsme nevydělali ani 15000 dokonce ani 20000 Kč jak by si někdo myslel. Spoustu jsme vyhulili a zbytek jsme prodali za velmi přátelskou cenu 150 a vydělali jsme tak na novej rozprašovač a větrák hlínu a hnojky. Což podle mě není tak hrozný. Pravda je, že jsme studenti jeden z nás dokonce ZŠ. Peněz na zbyt nemáme a jsme rádi, že jsme na začátku sehnali tu 20 na rozjezd. A k tomu Dealerství jsme z místa kde to lidi uvítali i mnohem starší než mi, že se oběvil někdo kdo do toho šel. Protože ostatní co známe budou radši jen zewlit a říkat jak je to na piču že nemaj, ale do něčeho podobnýho by nešli. Jasně že prodávat je vo hubu a po telefonu to u nás nepřipadá v úvahu. Taky bych radši koupil g v zelinářství než z toho dělat černej obchod, ale dokud to tak nebude tak se najdou lidi kteří sou vděční, že můžou koupit. Vy se na to díváte jen z pohledu pěstitelů, kteří jsou v podstatě dobře zásobení svou skříní, ale co ti co ji mít nemůžou. Kouří taky rádi a kdyby se to v tý skříni objevovalo zadarmo tak se rozdám ale sami víte dobře co to stojí.
Každopádně dík za názory všem je to dobrý vo tom pokecat a snažit pochopit jeden druhého co si o tom myslí.
Fotky druhého pokusu tu budou co nevidět. Protože kytičky se už pomalu a jistě chystají ke kvetení. A říkám vám, že ten rozdíl díky poznatkům z minula je fakt markantní. Dokonce mám pocit, že jsme
tam minule pěstovali seno, ale chybama se člověk jen učí.