Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no sobota,nedělě,pondělí a v uterý ráno 10 z 20 mnělo vyjetej bílej chloupek a ted už je to vydět znatelně nejhorší je že to byli čerstvě dovezený řezi
Bilej chloupek prece neznamena kvet bud v klidu.Nereknu kdyby to bylo 14 dni.Ale jestli chces bejt v klidu.sezen novy rezy.Ale ja osobne bych si s tim hlavu nelamal.Kdyz si dovezu rezy tak vzdycky tam mam tech chlupu vic..Rika se tomu Perflowers.
Tak to by bylo super :-) sem docela vyděšenej že sem něco posral a schodou okolností sem si hned domyslel příčinu, ok díky moc za radu zkusím to dát na 18 a uvidím co z toho bude nják to dopadnou musí když ne dobře tak blbě určitě
cus chtel bych se zeptat nekoho zkuseneho zda je mozne aby normalni rizek jeste na rustu zacal kvect jinak nez zmenou svetelne periody?? jestli to muze ovlivnit treba zima,pomale vysychani ,atd ?? geny jsou odzkousene nekolikrat velmi uzpesne :-)
No nejsem expert, ale co jsem načetl a co jsem viděl tak pokud myslíš nakvétání tím chloupkem (který roste ze stonku) tak to jen ukázala pohlaví a je to tím, že je již vyspělá = přes +-30dní.
Původní příspěvek od Efendy No nejsem expert, ale co jsem načetl a co jsem viděl tak pokud myslíš nakvétání tím chloupkem (který roste ze stonku) tak to jen ukázala pohlaví a je to tím, že je již vyspělá = přes +-30dní.
Jo jmenuje se to preflowers a matka ze které to řežeš je samozřejmě vyspělá více jak 30 dní. Pokud jen to neřeš .
prave ze mam je tak 15 den na metle ,a prvni tyden jeli vklidku pekne zacli vetvit atd,a najednou pridu a zda se mi jako kdyby zacly delat palicky a uplne se zastavily no a to se mi za 2 dny potvrdilo i vetve se zastavili ,ten gen uz sem videl prepnutej asi 5 a nikdy takhle nevypadal a nezastavil se,ptam se protoze maji ted jine klima nez sem mel predtim -nizke teploty pri tme a taky me mohl(i nevedome) vytrolit spolupracivnik tim ze mozna na parhodin kazdy den vypnul lampu kvuli moznemu piskani kdyz pracoval na necem jinem
tak se snazim vyloucit ostatni moznosti moc dik za vsechny odpovedi
nn to sem si jisty ,celych 18 hodin sem tam nebyl ,ale pri kontrolach bylo vzy vse jak ma az na prvni den kdy omylem dostali 24 hod mozna o par vic ale pak uz normal ale to by jim vadit nemelo ale vyzkousene to nemam ale uz sem nekde cetl ze se to dela kvuli rychlejsimu zakoreneni ale me se to delat nechtelo no ale nove rezi si ted pohlidam jak pri vypnuti tak pri zapnuti v urceny cas aspon prvnich par dnu