Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže 3 moje krásky, noname, bez důkazu.. Velmi aromatické, byl z nich výborný čaj!;-)..
1. palice při sklizni, říjen 2005
2. detailní záběr na menší fialku, ještě na kytce, září 2005
3. záštipek doma na stole, srpen 2005
Carlos stačí, když to má tuhle nálepku vod fotáku???
1. JAMAICAN
2. NEBULA
3. NEBULA
2006 - druhej pokus
aneb CO UŽ JE ROZJETÝ, NEZASTAVÍŠ !!! 2005 - můj první growing
aneb SERU NA ZÁKON, KTEREJ ŘÍKÁ, ŽE KDYŽ MÁM SEMÍNKO, TAK HO NEMŮŽU ZASADIT
--------------------------------------------------------------
Pěstování marihuany pro vlastní potřebu
totiž dodává vlastní konzumaci do zcela jiného rozměru.
Při kouření neprožíváme účinky "nějaké drogy", "koupeného svinstva",
ale fruktifikujeme výsledky obrovské, dlouhodobé snahy a mnohaměsíčního úsilí.
Mezi konzumenty je totiž rozšířená pověra (které sám věřím),
že každá osobnost promítá do pěstované trávy své osobní charakteristiky a specifika.
J.X.Doležal - MARIHUANA
2006 - druhej pokus
aneb CO UŽ JE ROZJETÝ, NEZASTAVÍŠ !!! 2005 - můj první growing
aneb SERU NA ZÁKON, KTEREJ ŘÍKÁ, ŽE KDYŽ MÁM SEMÍNKO, TAK HO NEMŮŽU ZASADIT
--------------------------------------------------------------
Pěstování marihuany pro vlastní potřebu
totiž dodává vlastní konzumaci do zcela jiného rozměru.
Při kouření neprožíváme účinky "nějaké drogy", "koupeného svinstva",
ale fruktifikujeme výsledky obrovské, dlouhodobé snahy a mnohaměsíčního úsilí.
Mezi konzumenty je totiž rozšířená pověra (které sám věřím),
že každá osobnost promítá do pěstované trávy své osobní charakteristiky a specifika.
J.X.Doležal - MARIHUANA
Původní příspěvek od DUL Zdarek všichni...bohužel jsem fotky nedam,ale nenechává mě lhostejnym to co Jiři X. Doležal napsal v Reflexu 47
cituji: Server Grower.cz vyhlásil 1.ročník svého Cannabis Cupu. Na dotaz, zda mají zájem o mediální spolupráaci,ani neodpověděli. Dvě party faťáků si dělaj trucsoutěže....
No newim co myslí tím dvě party feťáků?Asi jakože on je jedna parta(samotný JiřiX) a druhá parta je Grower.cz
Každopádně slovo faťák použil v docela nesmyslným kontextu,nazývá člověka který hulí feťákem,přičemž on sám je největši zkuřka(féťak-podle svýho názoru).......
No a nakonec se omlouvám,že jsem tenhle příspěvek se napsal když sem vlastně vubec nepatří,ale musel jsem si lehce zašťourat....Peace
Dul ten Jiri je fakt uz inde, tam kam sa mi nastastie nikdy nedostaneme a tie 2 party fetaku to je predsa on a ta jeho veverka to je jasne
ja neviem co tym inac sleduje ze pise taketo picoviny, asi uz nevie co napisat Podla mna ho sere to ze on zacal daco podobne ako tento grower cup v tom reflexe a to bol prepadak ako najvacsi co som zazil, som si zohnal v SK ten casak ale mal som chut ho ist vratit do stanku... na groweri to ide vpohode, bez nejakej obrovskej reklami. pohodnotime to tu, oceni sa a je to.....
zavidi nam je to zavist o com pise ...
Wolverin jsem stejneho nazoru. Drive jsem si clanky JXD (zejmena ty o marihuane) velmi rad cetl a vcelku si tohoto cloveka vazil, ale to je tak 6-8 let back. Pak se mi zacalo zdat, ze nas Jiri je takovy vseumel, kterej remca do vseho, vsude byl, vsechno zna a tak jsem jeho clanky v tisku zacal ignorovat. A jak jsem tak cetl ten citat, koukam, ze se nic nezmenilo, i kdyz vlastne ano, za ty roky je ještě stupidnější než jsem si predstavoval. Ja nedavam foto do souteze tady na Groweru, abych se pak na nej kouknul v Reflexu, ale pro to, ze tady na serveru to vidi lide, ktere to opravdu zajima a maji k tomu co rici. Takze i ja kaslu na tu jeho medializaci a jsem rad, ze je to tak. To je muj nazor.
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář
kluci
my jsme grower.cz
jxd nerespektoval dobře míněné rady chell
a dopadl jak dopadl
at si píš co chce za chechtáky
my si tady zadarmo uiděláme konopný forum
co nemá obdoby
vím
že overgrow.com už nesleduji
co potřebuji najdu tady
na grower.cz
upozornuji
nejsem z growerteamu
ale support
growerteam
at žijou
kluci a holky
zvlášť milé kanální stvoření
jedubabka
poklona Vám
jediné k- jsem dostal v roce 2001
kdy jsem se zastával groweru
když se do nich
vlastně do nás
obul
prý kvůli špatně zorganizované demonstraci
my jsme demonstrace
je nás už pár desítek tisíc?
registrovaných
lidé se potkávají
a třeba se z nich hned stanou kamarádi
když maj štastnou chvilku
když jsou na sebe slušní
to já jsem zde host
na této krásné
zelené nástěnce
snad mi prominete off top
mám vás rád
carláku
deu za borůvku z kanady
viděl jsem vás u džbánku
nic jsem nepřinesl
jen chorvatské vínko
a to jsem stejně vypil sám
po 19 jointu jsem byl malátný
ale nakonec jsem tam zůstal úplně sám
s polopúrázdnou filmovkou
a tu jsem si hned ubalil
to jxd
pozor už jsem s Tebou mluvil 3 krát
jednou jsem tě zval domů-ty prej jen na pěstírnu
podruhé na svůj legalizační koncert
navštívili ho posmrtné zkušenosti i švihadlo
divokej bill nedorazil bez omluvy
lukášek admirál hrál zrovna před zion train
tak jsem mu neúčast rád omluvil
zvlášt když se telefonicky omluvil www.jahmusic.net
bratři rastafariáni
jirka nedorazil
potřetí jsi měl krásnýho psa s debilní škraboškou
tak jsme se rozhodli s hastrmanem
nepozvat tě na jointa
rád bych upozornil
že už nejsem clandestino
ale pouhý stálý člen
Původní příspěvek od papaja kluci
my jsme grower.cz
jxd nerespektoval dobře míněné rady chell
a dopadl jak dopadl
at si píš co chce za chechtáky
my si tady zadarmo uiděláme konopný forum
co nemá obdoby
vím
že overgrow.com už nesleduji
co potřebuji najdu tady
na grower.cz
upozornuji
nejsem z growerteamu
ale support
growerteam
at žijou
kluci a holky
zvlášť milé kanální stvoření
jedubabka
poklona Vám
JOJO PRESNE TAK!!!!lip bych to nerekl souhlasim a podepisuji v plnem rozsahu a pridavam se k poklone GROWER.CZ RULLEZZ!!!!
Ale koukal jsem na jeden nejmenovaný časopis dneska,a tam se píše,že JXD a zástupci Groweru zakopali válečnou sekeru.Je to tak?Že by konec žabomyších válčiček?
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."
"Keď kúriš trávu, odhalí ti teba samého. Všetko zlo ktoré robíš tráva odkryje - je to tvoje svedomie a dá ti čestný obrázok teba samého."
BOB MARLEY