Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cuss
to hulimir:
myslis ze by to mohlo by tvrdou vodou? . . Ja zkusil pridat vykon na zvlhcovacce jak tu nekdo psal, ze je to malou vlhkosti!! - me se totiz taky zacali nektere listecky kroutit upne stejne jako kolimu - ale v mensim rozsahu . . . Je taky divny ze to dela jen par listu, kde je postizena jedna cepelka na jedne kytce .
Mohl bys neco o tom napsat? . napr. jak zmerit tvrdost vody - popr.cim ji upravit?. Tedy pokud s tim mas nejaky zkusenosti . . .
Zatim cuss
edit: ted me napadlo ze tou tvrdou vodou to asi jen tak nebude - zalivam preci vsechny kytky stejnou vodou - tobyse to muselo projevit na vsech kytiz neee? . nebo se mylim? .
coze? . jaky gecka? . .
To si snad delas srandu? . . . ty tu chces nakupovat travu nebo co? .
tve precti si pravidla! . . .
a za druhy nevsim sem si ze by byl na groweru nejak rozsireny JAck . .
Davam K- . .tohle mi pripada jako docela prehnane . .
je to tzvlastini ma to jedna kytka, palky podle me vypadaj zdrave, vsechny zalejvam stejnou vodou se stejnym podilem knojiv , substrat je taktez stejny ...nekde sem cetl trejd ze se jim to stava casto pokud tam nejsou roztoci tak tomu neprikladaji takovej vyznam a nechavj to tak..u nekterych to prej byly treba jen 2patra
cauves tak jsem konecne nafotil ty listy....rtech dvou nemocnejch kytek ...ale davam i fotecky palicek tech zdravejch...sem z toho celej satnej...kdyz takhle marodej ...fakt nevim cim to je..... hmm tak to hazi nakej fatal error tak fotky asi nebudou
Cuss koli
Tak ja myslim ze paldicky se ti tam tvorej nadherny - roztomily . . . .
add. listy
JAk sem psal ze se mi kroutili listy podbnym zpusobem - tak si myslim ze jsem to vyresil zvysenim vlhkosti ... Opravil sem zvlhcovac a soupnul z5 do skrine a ty "napadeny" listy se srovnaly do tydne! . .Uz sem zadnej podobnej nenasel . .
Jestli jsi predtim nicim nezvlhcoval muze mozna byt zakopany pes zde ;-) . . Zkus zmerit vlhkost ve skrini a upravit ji podle toho v jakym kvetovym stadiu to mas - ale vypadato ze v tyhle fazi by to klidne jeste trochu vlhkosti sneslo . . ja bych rekl neco kolem 60% urcite!! . .
Ale nezapomen v pokrocilejsi fazi kvetu vlhkosti ubrat ;-) . . .
Zatim ahoj
čus, teď jsem si znovu pročetl celý thread a zjistil jsem, že to moc nehnojíš, neboť se o hnojivu skoro nezmiňuješ. Já bych to zkusil pohnojit třeba Wuxalem smíchaným s OBM a vzhledem k tomu, že to už kvete, pokračoval bych jenom OBM a vidělo by se. Paličky vypadaj zdravě.