Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Moje skrinka
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6
Autor
Téma 
Maarius
Stálý Člen

Karma uživatele Maarius - 95% PěstitelskáKarma uživatele Maarius - 95% PěstitelskáKarma uživatele Maarius - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

Opravdu krásně,mám něco dost podobnýho.
Dost mě insirovaly ty automatický zalejvačky,za to moc děkuju. Pořád mi vrtalo hlavou jak to udělat když odjíždím.
Ten výnos by mě taky celekem zajímal,mám 70W ale mám dvakrát větší rozměry( 90litrů objem),tak zvažuju že koupím silnější,co myslíš na tvojí skřín bylo to odpovídající světlo?

Old Post 09-01-2006 v 20:51 PM
Maarius je offline   Profil uživatele Maarius   Find more posts by Maarius   Foto galerie člena Maarius   Click here to Send Maarius a Private Message   Add Maarius to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
steelix
Stálý Člen

Karma uživatele steelix - 82% PěstitelskáKarma uživatele steelix - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

2 maarius: Určitě víc bych tezko chladil a musel bych se o to asi celkově víc starat a udržovat to... a na to jsem proste neměl čas.

Takhle to bylo ideální, i když myslím, že v tom byl i kousek štěstí začátečníka, že takhle hezky vyšlo... Teďka mám, pauzy, protože bych skříň zase neohřál jaká je venku kosa ))

Moje skrinka 70W - finished

Old Post 10-01-2006 v 17:31 PM
steelix je offline   Profil uživatele steelix   Find more posts by steelix   Foto galerie člena steelix   Click here to Send steelix a Private Message   Add steelix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
steelix
Stálý Člen

Karma uživatele steelix - 82% PěstitelskáKarma uživatele steelix - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 83

Maly report z vynosu... od listopadu jsem zhulil cca 1/3... je to fakt moc sila (maly priklad-vcera jsem pochcal zaclonu...ooops)

Moje skrinka 70W - finished

Old Post 23-03-2006 v 20:00 PM
steelix je offline   Profil uživatele steelix   Find more posts by steelix   Foto galerie člena steelix   Click here to Send steelix a Private Message   Add steelix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 84

tAK TO MOC NEHULIŠ

Old Post 26-05-2007 v 10:09 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:26 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
24-07-2020 - moje snaha - 4 odpovědí
25-12-2010 - Moje skrinka - 18 odpovědí
16-07-2009 - moje matkárna - 65 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás