Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2fikus>nee nebojim se hlavne jsem clen eu a jsem tu zaregistrovan spanelska policie nebere rozdily a mimojiny legislativa nedela z pestovani travky v malem zlocin a ja toho nejako moc nepestuju jen pro sebe
jinak dikezz vsem za karmu je to mazec ze se Vam vsem me rostlinky tak libej a opravdu moc mne to potesilo
tak at nam to roste
zdravim vsechny souputniky a pratele konopneho dymu sklizen uz klepe na vratka jako cert jock2 jiz je po final solution kure a dostava jiz 7 dnu jen vodu zbyva mu poslednich 7 dnu zivota........ a pak prijde deth
zbyle delty dostali final solution vcera jeste jim 3 dny FS poleju a zacnem s vodou no a shivy dostavaj stale palbu canna coco a bio bloom
co mne zarazi ze sativy budu sklizet driv nez indiky myslel jsem ze je to naopak
tak a ted k fotkam:
1.-2.>celek
3.-6.>delta9 na tak maly kytky salamy jak ruce
7.-10.>jock2 (ten co se bude brzy kosit )
zdravim detha
ako vidim rastliny ti balkonek/terasu neprerastli, takze je to v cajku. slnko ti veru ze zavidim, naproti mojemu pripadu kde slnko nemam
ale aspon nekdo tazi z tej velkej ohnivej gule!
jock vyzera nadherne, a tvoja oblubena shiva vidim ze tez nesklame... mas to pekne...zdar
2endy>ta shiva je doslova ma favoritka mam rad tu odrudu libi se mi jmeno chut je naprosto vynikajici a predci vysoky rodokmen mam proste shivu odjakziva rad v nl muj favorit a letos ma 1.shiva mnou vypestovana out a jede dobre
obe rostliny budou podle mne best off
zdravim tak jock 2 je definitivne sklizenej dostal 3 denni pruplach final solution pote deset dnu vodu a na zaver 48 hodin tmu a sel pod kudlu
tady jsou posledni minuty ze zivota jocka
zdravim no a zbyle kyticky vypadaji nejak takhle
DELTA9
puvod-rizky,matka ze semen od dutch passion
3 denni proliti FS ted uz se 4 dny cisit vodou predpokladana sklizen do 10 dnu
JOCK 3
puvod-vlastni osuk ve skrini matky ze seminek nirvany u otce si nejsem jistej bud jock nebo krystalica (hermous)
vcera 1.proliti FS dostava uz jen vodu predpokladana sklizen 14 dnu
nejbelejsi kytka voni strasne do sladounka
WHITE WIDOW/JOCK HORROR
puvod-oprc ve skrini matkaWW od dutch passion-otec JH od nirvany hermac
3 denni pruplach FS ma za sebou ted uz se 2.den cisti predpokladana sklizen za 12 dnu