Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak vás fšeci zdravím a zajisté děkuju za K+. Ináč jsem se minule když jsem měl zalívat tak před tím než jsem zalil pěkně až jsem se stal a máme tady jednu takovou ošklivý případ, resp. zapomněl jsem jednu kytku (nebula - NMAP) zalít a trochu povadla
Foto č.1: trochu sem upgrade-nul dvířka k matkárně, jinak je zatim prázdná, páč se mi nechce objednávat seeds, když tam za chvíli stejně jedu.
Foto č.2, foto č.3, foto č.4 a foto č.5: JH
Foto č.6: ta seschlá Nebulka
Foto č.7 a foto č.8: a ostatní fotky Nebul
Foto č.9: a všichni splu
Tak zase přidám další fotečky Inač je to 56/25 (celkem/květ dní)
První dvě fota jsou JH, druhý dvě Nebuly, jinak ta povadá (kterouž jsem zapomněl zalejt) Nebula je už fpoho a zbytek ňáký makra ze všech kytek. Tak čus.
...Jo vypada to dobre.Som fakt zvedavy aky bude vynos...lebo planujem stavat skrinu,ale mam priestor 75#55#190 a rozmyslal som ,ze tam hodim 250watt ...ale ty mas este kusok mensiu a mas tam 400 watt ..hmmmm som teda zvedavy,ze ci sa mi oplati davat praxcxhy za elektrinu na 400watt.Ak sa ti bude dat odvaz to potom please.Diky
to Apofiss: pochopitelne tam dam cool tubu...a uchladit by to nemalo byt problem,lebo to bude komora na potraviny s privodom aj odvodom vzduchu priamo von z domu....Aj bez toho je tam good klima.Rozhodne nechcem nic podcenit,ale chcem byt efektivny.Aky myslis,ze by bol rozdiel vo vynose v rovnakom priestore...pri 250 a 400?
Pretoze elektrina by ma tym padom vysla raz tolko.
to Curby23: sorr,ze sa ti tu rozpisujem v tvojom threade
Čus fšeci, takže tak, já mam 400w v těch lednicích z důvodu blbnutí, jen tak otestovat co a jak (prostě experiment, stejně to budu hulit já and my friends , takže výnos je mi fuk), příští sklizeň bude v jinym prostoru a i celkově jinak (heh, esli budou penízky a hlavně čas, mno).
2 Krishna: Inač do toho tvýho prostoru bych dal tu 250w (stačí fpoho, ikdyž ) a esli ti de vo výnos tak scrog bude ta pravá metóda, I think.
Tak vás zdravím milí obyvatelé toho virtuálního ráje myšlenek, informací, názorů atd.., dnes tu máme zase mírné ( ) zaktuálnění této tak trochu lednicoidní srandy.
Takže fotos:
Foto č.1: JH (Router23)
Foto č.2: JH (Lost Storm)
Foto č.3: Nebula (NMAP)
Foto č.4: Nebula (Ezekiel)
A zbytek celkový pohledy.
Btw taková technická, sem koukal na to, co sem nafotil od začátku tohodle growu a je to 735 fotek [a zabírá 1,66 GB (1 793 410 517 bajtů)] v .jpegu v rozlišení 3264x2448x24bit (heh, sem si udělal k minulejm vánocům radost a pořídil si Nikon CP 8700 (8MPix, 8x opt. zoom) z toho je na groweru fotek 233 [100 MB (105 133 668 bajtů)], bohužel v nižší kvaliťe (ořízlý, zmenšený, zhoršená kvalita - to vše v ideálním poměru aby to dalo těch 512000 bytů (snad tohle omezení vyřeší např. nanotechnologie ). Takže uro pacifice.
Takže zdravím vás, dnes tomu máme 67 dní od zasazení a 36 dní kytí kvetou. Už je to docela dost cítit, když třeba zalejvám nebo tak, tak to vypadá, jako bych si dal dva špeky, ale jinak to v pokoji nejni vůbec cítit, filtr se toho ujal celkem statečně. Tak zatim, čus.