Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takovej malej dotaz. Proč se někde u nějakejch uživatelů objevuje: [účet odstraněn]?
-------------------------------
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!
Setth - tak se mrkni tomuhle typovi do profilu a hned ti to bude jasný
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
tak to mate tu kukuricu nejaku vysokuu paanovee ...
ja to mam urcite do 3/4 metru vsecky kukiny na okolnim poli.
jak uz bylo spominane- zalezi ci to bude kuku na silaz alebo zrno.
zalezi na nadmorkej vyske- vyssii polozene pole = mensii kukurka
uz my na to pole prsi vic jak tyden...
comming soon
ja mam od kukurice kvetinky mensie aj viac nez o polovicu... myslite ze to bude nejak vadit???ale su velmi pekne pekne sa vetvia hruba stonka...su hnojene zihlavovym hnojivom....
vsetkym kto maju v kukurici a vobec vsade drzim palce...
Původní příspěvek od zasa ja mam od kukurice kvetinky mensie aj viac nez o polovicu... myslite ze to bude nejak vadit???ale su velmi pekne pekne sa vetvia hruba stonka...su hnojene zihlavovym hnojivom....
vsetkym kto maju v kukurici a vobec vsade drzim palce...
na velikosti kuku moc nezalezi, ked ti bude robit stin na kytky tak ich okolo vytrhaj. ale netreba robit velke cistky, potom by to mohlo byt napadne.
tak vcera sem byl v kukurke.
na policku je 12 kytek o vyske 2-4cm. slabota ale kukuricka na poli je na zrno takze mam dost casu.
inac ci je kuku na zrno alebo silaz sa da zistit podla hustoty nasadeni kukurice. ked je na zrno tak je sadena menej na husto(vacsi rozestupy medzi kuku) ako ked je na silo.
inak vyska mojej kuku je tak 50cm az 1metr
nazdarek mne sa ukazal este jeden samec tak isiel von... takze ich je 5 no vysokych asi po pas..tak okolo 80cm eviem povedat presne som to nemeral...ale su pekne pekne sa vetvia 4 ukazaly pohlavie su samicky..a jedna este sa uvidi..
2:mc.Larwa :zas tak som to nevysklbal aby tam ostali nejake mapy... tak z kazdej strany jednu..inak v tej kukurici su mapy kde je mala alebo neni ziadna kukurica a je to z takej strany odkial na kukuricu nikto nepojde...ak nemam taky velky strach ze mi to ktosi corkne.. dufamm.. inak diky...
Takovej malej dotaz. Proč se někde u nějakejch uživatelů objevuje: [účet odstraněn]?
Jo tak teď už rozumim. Jen do nich!
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!
Hmm vdiel bych to ze je asi setnu driv a pudou do mlika nebo do nakyho jidla. Lepsi vrabec v bramboraku nez stika zkosena prasatum do zradla. ...
S většinou forem přemísťování je ta potížže ani jedna obvykle nestojí za všechnu tu námahu. Na Zemi - když ještě existovala - jsme měli problémy s auty. Hlavní nevýhody spočívaly v tom, že bylo nutno dolovat spousty černé mazlavé patlaniny z podzemí, kde byla do té doby dobře schována, aby se nemohlo nic stát. Ta se pak proměnila v asfalt, který pokryl zemi, kouř, který naplnil ovzduší a zbytek se nalil do moře. To všechno zjevně převažovalo výhody, spočívající v možnosti přesunout se rychle z jednoho místa na druhé, zvlášť když místo, kam jste se dostali, se následkem toho všeho značně připodobnilo místu, odkud jste přijeli - stejně zamořené asfaltem, kouřem a postižené nedostatkem ryb.