Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
takže tvrdíš, že keď pokryje svojimi hovnami krabicu/alebo rovno hnojku tak sa vyrieši problém s tými listami....
...alebo sa len potrebuješ vyjadriť, aby si ukázal, že ty máš na to hnojiť niečim iným a vôbec si neporadil?
možno teda pochopiť, že by to bolo prehnojené, ale to by podla mna fakundo našiel...
môj názor je že to je postriekané nejakými sračkami, mne sa hento stalo s listami keď som ich mal v kukurici... skapali všetky nakoniec
cus ja taky hnojim kristalonem...teda ted us nehnojimale obcas jim prihnojim
to ze mam na lepsi hnojky nehraje zadnou roli,to sem netahej,nemam chut se hadat
nikde jsem nerekl :"keď pokryje svojimi hovnami krabicu/alebo rovno hnojku tak sa vyrieši problém s tými listami."
Původní příspěvek od fakundo Ahojte, pozeral som aj do FAQ a aj sem, ale nenašiel som toto:
prosím poradťe, hnojím to Kristalonom, podla návodu, jedna odmerka /1O l záievky tu je foto
napis naky podrobnosti,npr substrat ve kterym to mas atd...
asi to bude tim fosforem,pohmnoj to nakou hnojkou na kvet,ta ma vic fosforu nez rustovy hnojky...
jj ďakujem za rady, mozno to bude prehnojené, iba zopár listov to má. Buďem polievať chvíľu s čistou vodou a ak problém neprestane, tak pridám Fosfor.
cawte
Čerpám informácie, študujem.
Nepredávam, pestujem.
Nepotrebujem peniaze a ani karmu ku štastiu.
NEMÁ RÁD VYHULENÉ TROSKY
každý môže vedieť, čo chce
Potreboval bych poradit, hledal jsem to tu , ale nic nenasel, kdyztak se omlouvam. Na mim kviti se zacaly obevovat bile skvrnky, nevite o co by mohlo jit?
Původní příspěvek od H.R.C Potreboval bych poradit, hledal jsem to tu , ale nic nenasel, kdyztak se omlouvam. Na mim kviti se zacaly obevovat bile skvrnky, nevite o co by mohlo jit?
podivej jesi zespoda listu nejsou naky broucci....jesi jo,budou to bud svilusky nebo naka podobna havet...ja bych ty listy odstranil
Poraďte čim se tohle mohlo stát?rostla vpohodě,stejná zálivka i hnojení a takhle se mi to rozlejzá den po dni po celý kytce.proplách jsem kořeny a přidal trochu fosforu,ale pořád nic.