Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
a mládnutím je to faakt bezva,další důvod proč hulit....
Něco na tom mládnutí bude,už mě to táhlo od Kabátu a Alkeholu k Moravance...taky těm svým pubescentním smradům snad lépe rozumím..no vlastně teda oni se se mnou pořád ještě normálně baví jsem chtěl říci.....
Zdar lidi, zkuste http://www.bushka.cz/ganjaweb/Kabelik/index.html
Je tam toho dost a hlavně česky-hlavně české studie. Jinak mám s konopím a zdravím tu zkušenost, že při chemoterapii není lepšího antiemetika(antizvracecího prostředku), antidepresiva, dodávače chuti k životu a boji s tou sviní rakovinou. Ještě jsem ten boj nevyhrál, ale všichni se furt diví, že jsem ještě naživu. mám to už cca +- 2 roky. Ale řekněte něco podobného doktorům-ještě vás pošlou na protidrogovou odvykačku...a to riziko nepodstoupím. Mějte se...a hulte!
ja ako som začal húliť, nemusím nosiť okuliare . . .
prišiel som k očnému a čumím na tú tabuľu a všetko vidím . . .
mal som dioptrie Ľ: 0,75 a P: 0,5 teraz - Ľ: 0 a P: 0
Zdar
nahodou tu nemate niekdo neake poznatky o vplyve THC na predcasnu ejakulaciu ? lebo ja co som s tym problem nikdy nemal, teraz ako hulim tak NIeKEDy s tym problem mam ... (dysfunkcia nastastie nehrozi,to by som sa asi zastrelil)
Človek môže všetko, len za to musí niesť následky...
I might die tonight, so let's get high tonight, might try to fight...you hold tight to life, but you ain't afraid, man
For REAL
co na tom zalezi ci si dam brko (bez filta) alebo fajfku ? pripadne suche bongo...
nepoviem ze vodne a bublave aparaty a vapo je rozdiel od vyssie spominanych, ale...
Človek môže všetko, len za to musí niesť následky...
I might die tonight, so let's get high tonight, might try to fight...you hold tight to life, but you ain't afraid, man
For REAL
nepi: IMO jde taky o to, z jakýho důvodu je v konkrétním případě marjánka užívaná - pokud na zvracení po chemoterapii, doporučuju rozhodně vapík; jinak je to fuk, IMO, prostě co tomu člověku vyhovuje - S JEDNOU VÝJIMKOU - KOUŘIT NE!!!!!
Rakovina je (velmi obecně řečeno) jakési selhání imunitních buněk, který by měly zmutovanou buňku v těle najít a zničit - nic ji nezničilo, takže se vesele může množit. IMO cokoliv, co prudí imunitu (třeba kouření), jí může přidělat práci nebo ji zblbnout, takže se v těle můžou dít pěkný věci, aniž by na ně imunita zareagovala. Takže kouření čehokoliv bych u rakoviny já osobně viděla jako pomocnou ruku podanou tý mrše .
Testovala se marjánka na nádory, i tady na Groweru se něco dá najít, ale nemám žádný zprávy o pokračování výzkumů, ale možná jsem si toho jen nevšimla. Můžeš napsat víc, o jakou rakovinu se jedná, proč ji ten člověk chce užívat (na léčbu nemoci, na zmírnění symptomů nebo vedlejších účinků léčby)?
přidal bych jednu osobní zkušenost: rostl mi moudrák, celej den otok a bolest jak prase - dal jsem špeka a otok najednou zmizel a žádná bolest - nádhera
Marjánka potlačuje růst nádorů
Jedna z účinných látek marihuany potlačuje tvorbu cév nezbytných pro růst zhoubných nádorů.
Prozatím jen pokusem na myších dokazují španělští vědci vedení Manuelem Guzmánem, že látka označovaná jako delta-9-tetrahydrokanabinol ovlivňuje expresi genů, které se podílejí na aktivaci růstového faktoru VEGF, zodpovědného za tvorbu a růst nových cév. Zhoubné nádory aktivují tvorbu VEGF, aby si zajistily přísun živin a kyslíku. Bez toho nejsou schopny dalšího rozvoje a zanikají. Narušení tvorby nových cév kolem zhoubných nádorů proto patří k jedněm z nejnadějnějších strategií pro boj s některými typy rakoviny. Už dříve se ukazovalo, že biologicky aktivní látky z marihuany mohou potlačovat růst nádorů. Španělští vědci nyní potvrdili tento předpoklad v exaktním experimentu.
Těžko si představovat budoucí protirakovinnou terapii tak, že si pacienti budou chodit na předpis do lékárny pro marihuanového jointa. Lék bude buď obsahovat přímo delta-9-tetrahydrokanabinol a nebo ještě spíše nějaký z jeho biologicky účinnějších derivátů. A je samozřejmé, že vývoj takového léku potrvá léta a nikde není psáno, že skončí úspěchem.
Konopí obsahuje široké spektrum látek, které získaly špatnou pověst díky narkomanům. Zatracením této rostliny bychom však mohli se špinavou vodou vylít z vaničky i dítě. Zdá se, že výzkum těchto látek nás může dovést i k lékům proti rakovině.
Trpel jsem depresemi nezabiralo nic. At jsem do sebe cpal praysky tak proste nic....teprve po tom co jsem zacal pravidelneji kouřit se stav začal zlepšovat a dneska uz jsem v pohode zcela...takže ty učinky tam rozhodne jsou. A nedavno to potvrdili i vedci... ze marihuana ma ty same uciky jako antidepresiva plus pomaha vytvaret nova nervova spojeni..takže deprese leči
HU-YA: Klidne se muze stat mne to pomohlo ale nekomu nemusi.........ono nekdy pomuze prestat to na nejakou dobu kourit. Kamarad taky po urcite dobe zacal porad neco mlit o pyramidach a tak a mluvil o tom porad...pak na nejakou dobu nekouril spravilo se to a dneska i kdyz kouri tak je v pohode.....hodne asi zalezi na povaze toho cloveka
já se taky přidám ,konopí je jasnej všelék (pro ty co iděli asi před rokem cestománii o Jamaice) ale zas je pravda že je to děsně zvláštní rostlina protože pokus si dám mikro fouka tak mi nic není ,pokud se zfouním akorát tak do náladky tak mě do 3 hodin začne vždycky bolet hlava a pokud to zas přeženu tak zas nic ? nevíte někdo čím to je ? začalo se mi to dít po 4 letech hulení ,ale jinak I had a good shit
kdo na to přijde dostane ode mně hmmm vlídný slovo
Naposledy upravil Che guevera 06-12-2006 v 20:31 PM