Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hm... Ja keď mám pri sebe, tak si zahulím vždy len pri nejakej činnosti (či je to práca na záhrade, hra na PC, učenie, počúvanie hudby , ... ) Kebyže chcem prestať húliť úplne, tak o nejaké 4 roky by som prestal (stále sa nútil k častejšiemu obmedzovaniu). Alebo nech niekto do malej miestnosti kde bude len stôl, stolička a na stole bong, krabička s trávou a zapaľovač (alebo zápalky) a zamknúť sa tam a vydržať 24 hodín sa na to pozerať... Ak to dokážete (samozrejme, že sa nedá 24 hodín), tak klobúk dole
Hulim len tak prilezitostne (je pravda ze po 5 pive ma to napada casto), v aute mam uz asi mesiac 15g, este som sa toho nedotkol. ked som bol mladsi hulil som skoro kazdy den, teraz su tie stavy uz ine.
Ja treba hulím převážně jen o víkendech a taky souhlasim s caputem ..
nejlepší je najít si nejakou další činnost,zábavu atd respektive se hulení nesmí stát smyslem každodeního života ber to jako ja pro me je hulení koníček,relaxace a pokec s kamosema :p
2Maxeaux: po 5 pive ? tak to nechapu .. od ty doby co sice jen "víkendově" hulim nemužu pivo ani videt .. nvm prostě mi nechutna .. myslel jsem ,že je to tím že jsem zhulenej ale zjistil jsem ze i nezhulenej nedokazu vypit ani malí
joooooooo tak nebylo spatny znat nejaky navod na omezeni.........tak nejak castecne souhlasim s tim,ze k tomu pomuze marka,pokud to teda neni taky nejaka kasanka.Dospel jsem k nazoru,ze kdyz jsem s holkou(byvam hlavne s nehulicima),tak nesmim hulit,pac jsme pak oba na uplne jine vlne a nemame si ani co rict,coz je uplne trapny.Jasny ze clovek musi chtit i sam,jenze ta marka proste muze hodne pomoct....proste kdyz jsou na to dva a je konecne aspon nejaky duvod.Taky nejak tak nemam duvod omezit huleni,protoze proste nemam zadny duvod...v praci me to neomezuje,pac tam moc nehulim,zadny prusery nemam,jsem slusnej.....jediny duvod jsou asi testy od panu policajtu.Jeden znamy z dalnicni policie mi rikal,ze pokud vylozene clovek neskace po stromech,tak mu ten test nedaj,pac pri negativnim vysledku pro policii,si ho prislusnik zaplati..........jenze klukum se to osvedcilo,protoze nas jezdi proste dost....jiste tu o tom bude nejake tema.....
ako som zacal chodit do posilovne tak som hulit prestal. dal som si zavazok na dva roky, teraz je uz 18 mesiac kedy som nehulil, chut nemam ale pestujem. A v Juni, v juni sa zhulim ako taky dilino...hehhehe
ja som s dal predsavzatie ze od noveho roku obmedzim hulenie a hulil som zatial len dvakrat A musi mi to uz nejak podarit hulit len raz dvakrat do tyzdna lebo potom sa na hulenie brutalne tesim keby mam chvostik tak nim krutim
Já jsem jednou měl mít důležité úřední jednání. Mělo být v pátek a já měl už od předešlého pátku schýzy, že nebudu moct nějaký čast před tím zahulit. V neděli jsem se rozhodnul, že od pondělí nehulím, až do toho jednání, abych to náhodou kvůli tomu hulení neposral. No jo, ale jak to dodržet, když jsem měl doma zrovna plný a fakt jakože velký pytel s brkem!?
Po chvilce koumání jsem došel k jedinému zaručenému řešení. Vzal jsem diář a mobil a začal jsem obvolávat známé, o kterých vím, že nehulí, a domlouvat si s nima nejrůznější akce, při kterých by se nedalo hulit. A pak jsem si také naplánoval nějakou soukromou zábavu, při které jsem také nemohl být zhulený. Jako například řešení problémů, které jsem vždy odkládal na dobu, až zrovna nebudu zhulený
Díky tomuto jsem se stal časově tak vytížený, že prostě na zahulení už nebyl čas, až do toho pátku. V pátek jsem se probudil a hned první co mne napadlo bylo:"Hurá pátek a mám volno, konečně můžu zahulit!" Tak jsem bez přemýšlení šáhnul po bongu a nabil jej. Když jsem byl asi v půlce toho kotle, vzpomenul jsem si, že jsem vlastně celý týden nehulil, abych mohl jít na to důležité jednání, které začínalo asi za 3 hodiny!
Takže moje rada pro to jak se donutit nezahulit je:
Nemějte mít kdy zahulit. Když totiž není čas na hulení kvůli akcím na kterých nemůžete být zpukaní, donutí vás to nezahulit...
...Jenom to teda nesmíte posrat tak, jako kdysi já
...Jo a na to důležité úřední jednání jsem ten den nešel
Víš jak poznáš, že hulíš skunk? Tak, že každý prd je plný překvapení!
...Spolek závislých pěstitelů konopí...