Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tužka,jablko a rohlík-tak to ye asi dost moc.Dívat se na někoho jak nabije hulo do rohlíku a paxe našlápne..Ještě tady myslím nezazněla kýblovka což je vlastně taky dýmka,jenom s umělýma plícema.
Já vám řeknu, že z fajy fulit to je bezva. Je zždy poruce, prostorná, rychle se láduje. A máte k ní jakejsi vstah. A nemusíte jak paka balit ty svý pejpr. Vodnice taky není k zahození. Ale přihlašuji se do členstav "NOD".
No fuj, hulit ze 100x napastovaný a 1000x pošlapaný parkety. Nejlepší dřevo na dýmky je třešeň (teda hned po kořenu vřesovce). I když troubel ze stonku osobně opečovávané kytí má taky něco do sebe. Ale i když oceňuju praktičnost fajfky, přece jenom rituálek balení, když se partička těší a mezitím roste chuť... Ale co je nejdůležitější: joint má lepší chuť, která díky mixu s extra light tabákem déle vydrží.
offtopic: Pomóóóóóc! Zacyklil se mi mozek! NOD & GDI? Odkud já to jenom...?
... zpět k tématu:
" ...rolllllllllllllll another one... " (Easy Rider)
Hehe,tenhle thread me fakt rozesmal
Kluci nehadejte se, hlavne ze je CO hulit at uz to bude z CEHOKOLIV.
Ja byl vzdycky na strane jointu, ale chtel jsem se zeptat - Bong jsem nikdy ve skutecnosti jeste nevidel, jen na obrazcich na netu.Muzete mi prosim vysvetlit,jak to funguje?Jako kam se cpe matros a jak se to cely rozne a kudy se huli?
OKáči, jestli myslíš bong ve smyslu takový tý dlouhý trubky s velkou dírou na hoře třeba skleněný???tag dole máš takovou tu trubičku s kotlem do kterýho nasypeš matroš, do komína naleješ vodu taq, aby přečuhovala přes dutost od matroše a ze zhora velkym komínem taháš parádní kouřík, jestli myslíš gravity bong taq to je klasickej kýbl a to tu taky někde je...
A jestli myslíš něco úplně jinýho, taq sorry za matení pojmů
Já tímhle příspěvkem asi nakrknu mnoho konzervativních huličů , ale co už......
Pracuju ve Výzkumáku , kde se zkoumají stavební hmoty , v oddělení žáruvzdorných kompozitů .
Jednou jsem tak zahulil a řekl jsem si - co takhle vyrobit si dýmečku z těch našich uhlíkových betonů....
V současnosti (i když se to mnoha lidem zdá nechutné) už široký okruh mých kamarádů nedá na moje "betonsmoke" šlukny dopustit . Mají oproti klasickým materiálům několik výhod : teplotní odolnost do 1050 stupňů , odolnost (jeden můj povedený kamarád to testoval z 2. patra na dlaždice) , láce , dobrá tepelná izolace . Navíc , když si dám záležet a vyleštím dýmku mikrokorundem , vypadá jako vyřezaná z kamene .
panowe,ja jsem zastancem toho nazoru,ktery tu uz nekolikrat padl.Je jedno z ceho se huli,hlawne at je co hulit!Osobne to mam vyzkouseny z mnoha a mnoha weci.Napr. owoce,zelenina,sklenenka(tu mam nejradeci),wodarek(taky gut),dreweny dymky se mi uz docela omrzely,taxem presel na kowowky,ale porad to neni ono.Fuckt me laka ta metonofka.To muze byt mazec,co?z ceho fseho jsem to wubes jeste hulil?jo,treba ta pet flaska(nic moc),brutalni je zakyblowat(to asi neznate.spis asi ne pod timhle nazwem),aaa malem bych zapomel na jointy.Ty ja wubec nemam rad.Ale ze zkusenosti wim,ze w cechach tak huli snad kazdej.na morawe spis dymky.Bylo toho hodne,ale ted uz si nawic newzpomenu.Tak pa pa a mejte se CRAZY.......
Omne nimium vertitur in vitium ..........Viva la GANJA!
Ja jsem naprosty nadsenec do jointu. Moje holka je pak zasadne proti. Tak jsem si kvuli ni koupil fajku a tedka to stridam. Ale reknu vam, ze na dobre ubalenyho jointa neni. Musi byt ovsem klid, cas a rovna plocha. Nejradsi mam, kdyz uz je zahulino a pripravuje se novy joint. A trva to skoro vecnost . A pak, kdyz je clovek radne nateseny a pripraveny z niceho nic, kde se vzal tu se vzal, paradni vystavni jointik (nebo dva - z kazdy strany jeden), ktery koluje mezi skupinkou natesenych individui. Faja je strasna rychlovka. Ja mam radeji kvalitni pripravu a klidecek.
Fajecky jsou moc good.Sam mam doma 11 kousku.Dve vodnice.Jedna ma tak pul metru a je to original from India.Dale jednu sklenenku tak 15 cm s krasnym sametovym pouzdrem.Dale tri kovovy od 5cm az tak po 12cm.A nejoblibenejsich 5 drevenych.Krasne vyrezavany.Dve z nich jsou dovoz z Nepalu.Jedna z Indie a zbytek nevim.
Momentalne kourivam z kovovy.Takova malicka ale zhuluje jak hrom.To by clovek neveril.
Jointy uz nekourim dlouho.Nejak mi to prestalo chutnat.A v uzavrene mistnosti to strasne smrdi.A taky se citim mladej pro rakovinu.A hulit treba slabsi outdoor v jointech neni nic jineho nez tvrdej utok na plice.
Otázka, z čeho nejradši hulíte: odpověď je jasná: není nic lepšího než krásně ubalený joint nějakého skera. Nic lepšího není. Když chceš fakt krutý stav, 2,5 litrová láhev a kýbel naplněný vodou je taky dost gut...
Nejlepší je Tři vejce do skla ... éé ... totiž tři prdy ze skla! Sklo je nejlepčí materiál páč nepouští žádný pachy (teda pokut se umyje ) a používá se v lékařství a tak .. takže je asi fajn!!
Nepředstavuj si prosím ten materiál jako kus panelu .
Je to na omak jemnější než sádra , dá se to vyleštit do zrcadlova a (dle mých posledních testů) je to tvrdší než mramor (a hlavně houževnatější).
Jo , kdyby tak byl nějakej bezpečnej způsob , jak pár kousků z mojí dílny rozhodit mezi Growery na otestování ......
já sem teda jednoznačně pro jointy, z fajfek je to celkem ok, ale po víc použití se nám vždycky tak zašitujou že hulení ztrácí jakoukoli chuť a chutná pěkně hnusně. jojo není nad pěkně ubalenou mrkev, že?
Kam tě vede slepá vášeň s tím ztrácením chuti u dýmek . Pokud se o dýmčičku staráš a měníš občas sítečka ( já používám sítka z nerez ocelo o velikosti oka 0,63 mm ) , tak ti ručím za to , že dýmka svoji chuť neztratí . A co se týká "nasáknutí" matriálu dýmky močkou (termitus technicus pro shit) , velmi záleží na materiálu dýmky a na způsobu zakouření . U dřevěných dýmek se při dobrém zakouření vytvoří v kotýlku uhlíková vrstva , která zabraňuje prohořívání dřeva a pokud dáš šlukničce občas oddech (24 hodin) nemá šanci načichnout . U dýmek z ostatních materiálů ( sklo , kámen , beton , ......) je otázka znehodnocení chuti irelevantní .
No uzzi asi myslel lidi,kteri si koupi fajfku a tak dlouho z ni huli dokud se neucpe.
Jojo znam takovy typky.Jednou sem hulil v kruhu asi sesti lidi.Hulilo se ze sklenenky kterou si musel drzet kolmo nahoru.Takovy trychtyr.Kdyz sklenenka dosla ke mne tak sem labuznicky natahl a mel jsem v hube tolik mocky ze sem se malem zablil.No hnus.
To,ze to byla sklenenka se dalo poznat jen potukanim nehtu.Jinak byla zasrana jak jetel.
Z toho vypliva,ze lidi kteri nemeni sitka a fajfku pravidelne necisti tak at radeji huli ty "mrkve".(nic proti jointum) Ale vsechno chce svoje.
Kdyz si koupim novou panvicku a budu na ni denne smazit rizky a neumivat ji tak za dva tejdny ty rizky moc good asi nebudou.A muzes mit to nejlibovejsi masicko.